Zhejiang Geely Holding Group (Geely Holding) и Foxconn Technology Group (Foxconn)

...
Zhejiang Geely Holding Group (Geely Holding) и Foxconn Technology Group
(Foxconn)
Коментари Харесай

Geely и Foxconn ще правят коли за външни компании

Zhejiang Geely Holding Group (Geely Holding) и Foxconn Technology Group (Foxconn) анонсираха, че двете компании са подписали стратегическо съглашение за създаването на нова обща компания, която ще предлага произвеждане и услуги с възможности за персонализирани проекти на автомобилни предприятия.

Интересната нова самодейност на Geely и Foxconn е ориентирана към тези от фирмите, които търсят както частни решения в областта на съставените елементи, пратформите и различните типове задвижвания, само че също така и към тези, които търсят готови решения за цели модели или моделни гами.

От двете компании разясняват, че новият венчър, в който двете страни ще инвестират поравно, ще бъде революционен за автомобилната промишленост като модел на работа, като ще помогне на автомобилните производители да преминат към един по-иновативен и ефикасен метод на производство, както и CASE (Connected, Autonomous, Shared, and Electrified) основан бизнес модел на функциониране.

"Това съдействие сред Geely и Foxconn е от изключителна значимост за двете страни ", разясняват от Zhejiang Geely Holding Group. "Актуалната световна автомобилна индустрия минава през дълбоки промени. Ние би трябвало интензивно да възприемем смяната, да изградим сътрудничества и да обединим глобалните ресурси за основаване на отлични продукти за нашите крайни консуматори ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР