Зетят на одиозния кръстник на Путин Виктор Медведчук, народен депутат

...
Зетят на одиозния кръстник на Путин Виктор Медведчук, народен депутат
Коментари Харесай

Зетят на одиозния кръстиник на Путин изненадващо пристигна в Мариупол

Зетят на одиозния кръстник на Путин Виктор Медведчук, национален народен представител от Опозиционната платформа за живот (ОПЖП), който е упрекнат в държавна измяна - Андрей Рюмин, ненадейно дойде в завладения от съветските окупатори Мариупол. Твърди се, че той е дошъл в града с инспекция като общоприет шеф на PJSC " Rosseti ", оповестява организация УНИАН, като се базира на оповестява в Telegram канала на компанията.

Твърди се, че Рюмин е инспектирал възобновяване на оборудванията на градската електропреносна мрежа, а също по този начин е посетил редица други окупирани от Русия селища в региона на Донецк.

Руският политически пълководец Станислав Белковски споделя, че Рюмин може да се окаже един от високопоставените водачи в окупираните от Руската федерация територии на Украйна. А пътуването му в Донбас може да е обвързвано точно с евентуалното предопределение.

Припомнете си, че през 2006 година Андрей Рюмин се ожени за дъщерята на Виктор Медведчук Ирина. От 2018 година е ръководител на PJSC Rosseti Lenenergo.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР