Зеленчуци, който не яде, той голям не ще да порасте!

...
Зеленчуци, който не яде, той голям не ще да порасте!
Коментари Харесай

Фитамини, постбиотици... Какво още не знаем за полезните вещества в храните

Зеленчуци, който не яде, той огромен не ще да порасте! Не ще има розови страни, всеки ще го победи!

Едва ли има някой, който да не знае тази хубава детска ария, с която сме отраснали и която от дребни ни е образовала за полезността на плодовете и зеленчуците.

Това, което не се споделя в песничката, е, че би трябвало да ядем плодове и зеленчуци освен поради витамините и фибрите, които съдържат, а също по този начин и поради фитамините, постбиотиците и всички останали близо 10 000 субстанции, които се съдържат в растителните храни и които се отразяват добре на нашата имунна система.

Какво са фитамините

 а iStock/Getty Images

Да, няма печатна неточност, фитамини се написа с Ф и е друго от „ витамини “. Това са вторични растителни субстанции, виновни за здравето и стабилността на растенията.

Фитамини да вземем за пример са лутеинът, бетакаротенът и останалите определящи цвета субстанции. Тяхната функционалност в растенията е от основно значение за жизнеността и стабилността им, само че още по-добрата вест е, че те са потребни и за хората, стига да се обработи растението вярно и да са в задоволително количество.

Колко е това „ задоволително количество “ е другият въпрос, който не се преглежда нито в детската песничка за зеленчуците, нито в известните материали по тематиката. Оказва се, че с цел да извлечете изгода за очите си от лутеина да вземем за пример, имате потребност от към камион плодове и зеленчуци, които го съдържат.

Има обаче способи на обработка, които съумяват да концентрират фитамините от един камион зеленчуци единствено в няколко глътки и това е каскадната ферментация.

Какво е каскадна ферментация

 а iStock/Getty Images

Живата каскадна ферментация е неповторим патентован способ за основаване на биологично дейни детайли по натурален път, пресъздавайки каскадното асимилиране на веществата от човешкия организъм.

С други думи, в случай че желаете да се възползвате от потребните фитамини на камион плодове и зеленчуци, можете да го извършите само посредством артикули, основани посредством каскадна ферментация като Регулатпро – за контролиране на имунитета, за възстановяване на метаболизма и бързо възобновяване след зараза или за имунната система на децата.



А какво са постбиотиците?

Постбиотиците са артикул на метаболизма, получен от преработката на пробиотиците. Както чупим ореховата черупка, с цел да стигнем до потребната ядка, по този начин тялото ни би трябвало да преработи пробиотика, с цел да се получи постбиотик, изцяло усвояем от храносмилателната система.

Как всичко това оказва помощ на имунитета?

Умението на тялото да се бори с заболяванията се назовава имунитет. Той се въздейства както от генетичната ни предразположеност и предишните болести, по този начин и от метода на живот и храната, която ядем.

Последните изследвания демонстрират, че над 70% от имунните кафези са ситуирани в червата, т.е ние би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да се храним с потребна, жива храна и огромно количество плодове и зеленчуци.

Но допустимо ли е да изядем цялостен камион от тях? Да, в случай че са в бутилка Регулатпро, под формата на течност (специална есенция, наречена Regulatessenz®), получена посредством каскадна ферментация.

 а Regulat

Той съдържа най-полезното от 15 разнообразни типа плодове, зеленчуци, ядки и билки с напълно органически генезис. Чрез неповторимия способ на каскадна ферментация, създаден от немската компания Dr. Niedermeier Pharma, за интервал от 12 седмици всички здравословни съставки се трансформират до по-малките им ензимни съставни елементи, с цел да бъдат елементарно и бързо всмукани от тялото и да му оказват помощ да даде най-хубавото от себе си за вашето здраве.

Продуктите Регулатпро покачват естественото енергийно произвеждане на клетките, тънко контролират ензимните процеси в тялото и поправят метаболитния дисбаланс. Така вие се радвате на добре работещ имунитет, нараснала сила, жизнеспособност и продуктивност и изцяло усъвършенстване на здравето.

Вижте още във видеото горе!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР