Здраво го закъса екс съпруга на актрисата Елена Петрова Имотният грък

...
Здраво го закъса екс съпруга на актрисата Елена Петрова
Имотният грък
Коментари Харесай

Бившият на Елена Петрова закъса!Търси булки по нета

Здраво го закъса екс брачна половинка на актрисата Елена Петрова

Имотният грък си търсил дами по мрежата. Аристотелис Фотилас се пуснал по всички вероятни уеб сайтове за запознанства, както и за свалки и такива, предлагащи горещи и бързи милувки.

Богаташът и къдрокосата актриса се разделиха публично преди доста години. Той спипа някогашната си жена Елена Петрова да мачка чаршафите с режисьора Мартин Макариев. С днешна дата той е сегашния мъж на актрисата Луиза Григорова.

Петрова и Фотилас станаха законни съпрузи през 2006 година, единствено една година откакто тя му роди близнаците-момче и момиче.

Сватбата им бе като в приказките и Елена попадна в парадайса. Заможният грък не спираше да й угажда кат царска дъщеря, да я глези, да й прави шеметни дарове и да я води на тузарски почивки. Но наподобява това не бе задоволително за къдравелката и тя му постави големи, еленови рога за това, че й направи живота розов.

След като гъркът и актрисата се разделиха, Аристотелис не е имал сериозна връзка. Въпреки напъните му да си открие сродна душа, той все не успявал. Излизал няколко пъти със зрели дами, само че нещата буксували и не вървели.

На живо гъркът изглеждал доста по-различно от фотосите в персоналния си профил. Вероятно тъй като слагал в мрежата по-старите си фотоси или че ги е обработвал с програмките, само че дамите не повтаряли срещите си с него.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР