Здравко Добрев спечели първото за годината контролно на националния отбор

...
Здравко Добрев спечели първото за годината контролно на националния отбор
Коментари Харесай

Младежките ни национали по спортна гимнастика с контролно преди световното първенство в Анталия

Здравко Добрев завоюва първото за годината контролно на националния тим по спортна гимнастика за младежи, което се в Национална спортна база " Раковски ".

Носителят на бронзов орден в отборната конкуренция от европейския шампионат в Мерсин през 2020 година изправари в подреждането Даниел Трифонов и Кристофър Ногейра.

В инспекцията присъединяване взеха още четирима състезатели - Максим Казанджиев, Наско Миков, Красимир Петков и Майкъл Дунев.

Отборът се готви за присъединяване на Световното състезание за младежи от 29 март до 2 април в Анталия (Турция).

" Поздравления за положителното контролно. Играхте без закъсване. Представянето ви е доста положително с оглед стадия на подготовка ", сподели старши треньорът на отбора Милко Танкушев.

Следващото контролно на тима ще бъде на 22 февруари, а три дни по-късно треньорския щаб ще разгласи имената на състезателите, които ще вземат участие на шампионата на планетата в Турция.

Елена Николова завоюва първото за годината контролно на националния тим по спортна гимнастика за девойки. Втора и трета в днешната инспекция приключиха Никол Соколова и Виктория Венциславов.

В контролното участваха още две гимнастички - Диана Георгиева и Теодора Боева.

Националките ни се приготвят за присъединяване в международното състезание за девойки в Анталия от 29 март до 2 април.

Мъжкият народен тим по спортна гимнастика продължава подготовка за Европейското състезание, което ще се организира от 11 до 16 април в Анталия (Турция).В залата в Национална база " Раковски " за първото си контролно, което ще се състои на 25 февруари, се приготвят Руслан Делибалтов, Теодор Трифонов, Божидар Златанов, Мартин Мишев, Димитър Димитров и завърналият се от Съединени американски щати Йордан Александров.

В залата оживление прави и Валентина Георгиева. Преди няколко месеца най-хубавата българска състезателка при дамите беше оперирана след травмата на коляното, която претърпя по време на Европейското състезание в Мюнхен (Германия) през август.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР