Здравейте. Днес в 00:00 часа през бул. „Копривщица“ №53 премина

...
Здравейте. Днес в 00:00 часа през бул. „Копривщица“ №53 премина
Коментари Харесай

Пловдивчанин настръхна: Какво се случва?! Тресеше се, все едно е 4 по Рихтер!

Здравейте. Днес в 00:00 часа през бул. „Копривщица“ №53 мина влакова комбинация, която безусловно разклати целия блок. Такова нещо в никакъв случай не се е случвало при прекосяване на каквато и да е била товарна комбинация по тази ж.п. линия и последно по този начин се люляха полилеите, когато имаше земетресение 4 по Рихтер.

Не мисля, че е законно такава комбинация да минава толкоз близо до жилищни здания – беше ужасяващо, когато видяхме, че не земетресение, а трен е повода – до момента в който композицията не отмина, всичко се люлееше близо 1 минута, в случай че не и повече…

Така пострадал разказва претърпяното в личния си дом, представен от Plovdiv24.bg. И добавя:

„Моля за някаква информация каква беше тази комбинация и редно ли е това да се случва в такава непосредствена непосредственост до жилищни здания.

ЖП линиите директно до жилищните здания са в отчайващо положение и се безпокоим за сигурността си – има скъсани блокове на самите челюсти, които държат релсите за траверсите, а тук-там самите траверси се държат на релсите и чакълът под тях е безусловно надробен на сол – при прекосяване на комбинация се вижда по какъв начин релсите подскачат във въздуха нагоре-надолу и няма здрава опора под тях!

Нима ще бъдат взети ограничения чак когато се повтори Хитрино – от тук постоянно минават цистерни с оранжеви табелки, само че най-малко те не карат блока да се люлее.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР