Установена е самоличността на шофьора, който загина, след като неговият

...
Установена е самоличността на шофьора, който загина, след като неговият
Коментари Харесай

Всички в Аксаково са в траур: Ето ги загиналия в мелето Ицо Бозавия и жена му Краси, която се бори за живота си

Установена е самоличността на водача, който почина, откакто неговият автомобил се удари на излаз на Аксаково с автомобила, в който се е возил съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.
Загиналият се споделя Ицо Бозавия и е локален гражданин на Аксаково. Неговата брачна половинка Красимира Иванова сега е приета в болница в сериозно положение.
Известно е, че фамилията има две деца – момче и момиче. Те също живеят в Аксаково.
Минути след нещастието дъщерята на фамилията Таня Тодорова смени профилната си фотография с жалейка. Под нея заваляха съболезнования на близки и родственици.
„ Съболезнования, Танче дано почива в мир! Искрени съболезнования на цялото семейство, Тане. Моите съболезнования за татко ти! Дано майка ти се пребори и се оправи. Нека да е ярък пътят на Ицо. Съболезнования, Таничка! “, гласят някои от тях. От профила на Красимира в обществените мрежи излиза наяве, че тя и Ицо обожават своите внуци. Целият ѝ акаунт е цялостен с нейни фотоси и децата.
За Ицо Бозавия е известно още, че е работил в локална компания за събиране на боклука като професионален водач на камион. Той е водач с дълготраен професионален стаж и даже има категория „ С “.
Неговите познати и съседи са безапелационни, че той по никакъв метод не е употребявал алкохол. Единственият му недостатък е било пушенето на цигари.
Христо е оставил след себе си две деца – момче и момиче, които също живеят в Аксаково.
Фаталният случай се е разиграл единствено на към 300 метра от вкъщи му. Той се е случил в региона на контролно-пропусквателен пункт на Аксаково, на метри от локалната автомивка.
Двете коли са се блъснали, до момента в който Ицо се е опитвал да излезе на основния път. Самото място има лек вираж и противоположен надолнище и е малко по-трудно за изнасяне. Местните споделят, че в случай че по основния път лети кола с огромна скорост, на този който се включва, а и на другия автомобил, ще е доста мъчно да реагира.
По данни на БЛИЦ автомобилът на НСО, пренасящ Кирил Петков, е бил с включени сигнални лампи, т.е. било е спазено правилото за придвижване на кола в специфичен режим, на която би трябвало да се отстъпва път. В случая обаче, заради събитията, това не е било допустимо.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР