Здравето е най-голямото богатство, без него е трудно да живеете

...
Здравето е най-голямото богатство, без него е трудно да живеете
Коментари Харесай

Победа над вируса и рака - какво вещаят астролозите за 2022 г.

Здравето е най-голямото благосъстояние, без него е мъчно да живеете дълъг и благополучен живот, откакто сте осъществили актуалните и най-смелите си проекти. Темата за поддържането на витално положение е по-актуална от всеки път, изключително по отношение на пандемията, когато цялото човечество с неспокойствие чака нейния край.

Астролози към този момент споделят своите прогнози за това по какъв начин ще действа медицината през новата година и какви заболявания ще победи човечеството до 2024 година Те също дават рекомендации за запазване на здравето през идната година.
Слънчевото затъмнение на 4 декември: Какво да създадем, с цел да избегнем рецесии
Новолунието през декември ще настъпи в събота, 4 декември, и ще бъде съпровождано от цялостно слънчево затъмнение. Луната ще се намира в з...

Фармакологията, лекуването и телемедицината са главните тематики на 2022 година Увеличаването на интереса към тези области съгласно астролозите се дължи на местоположението на небесните тела.

Юпитер ще бъде в съвпад с Нептун в знака на Риби, подобен съюз на планетите ще продължи доникъде на май 2022 година, след което Юпитер ще се реалокира в съзвездието Овен, а по-късно през есента ще се върне на предходното си местонахождение – в Риби - и ще остане там до края на годината.

Астролози отбелязат, че сходна композиция не е доста приятна: Нептун е виновен за заболявания, в това число вирусни, пандемии и епидемии, и в съюз с Юпитер ще повлияе на евентуалната поява на нова вълна от инфекции или друго заболяване. Въпреки това, астрологичният прочит е, че сходно подравняване на небесните тела ще способства за намирането на източника на COVID-19, както и за метода да се отървем от него под формата на дейно лекарство, което ще разреши на човечеството най-сетне да диша свободно.

Астролозите също предвиждат и, че до края на 2024 година човечеството ще откри панацея за три заболявания: диабет, вирусно заболяване и рак.

И още предвиждания на база звезди: Телемедицината от ден на ден ще прониква в живота ни. Привържениците на обичайните способи на лекуване ще бъдат враждебни към този поврат на събитията, само че също по този начин ще има доста, които ще смятат отдалечената медицина за панацея: това са поданици на отдалечени обитаеми места, които нямат опция да получават препоръки лице в лице от способен експерт. Свързването със експерт, с цел да може той да ви диагностицира и да предпише лекуване, към този момент няма да е екзотика.
Финансова карма: какво вещае лунното затъмнение на 19 ноември
От 19 ноември 2021 година оста на кармичните възли, които дават отговор за посоката на ориста на всеки човек, сменя знаците. Сега в близки...

Не забравяйте за здравословния метод на живот и вярното хранене. Билките и всичко, което се създава на тяхна основа, ще бъде на върха на известността. Но те ще бъдат потребни единствено в случай че се съблюдават разпоредбите за тяхното събиране: концентрацията на нужните детайли зависи от местоположението на небесните тела и в този случай те могат да се трансфорат в избавителен инструмент даже в видимо безнадеждни обстановки.

През идната годи би трябвало да се обърне особено внимание изключително на ендокринната система. И още препоръки на база астрология:

1. В началото на годината предпазливостта няма да навреди при придвижване: в Северното полукълбо има висок риск от рухване заради замръзване.

2. В средата на годината внимавайте със сърдечносъдовата система и сърцето.

3. Краят на годината е рисков за пикочно-половата система и гръбначния дирек.
Танцът на планетите ще промени живота на мнозина през 2022 г
Парадът на петте планети в Слънчевата система - Сатурн, Марс, Юпитер, Меркурий, Венера, както и на Луната - е главното събитие на пред...

Като цяло астролози чакат нови научни открития през 2022 година, изключително във фармакологията, битката с заболяванията ще продължи, а с помощта на телемедицината лекарите ще могат да избавят повече хора.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР