Заявеното от Татяна Дончева, че Маджо (вероятно, визирайки ) стои

...
Заявеното от Татяна Дончева, че Маджо (вероятно, визирайки ) стои
Коментари Харесай

Депутат от ИТН иска да докаже пред детектор на лъжата, че не е човек на Маджо

Заявеното от Татяна Дончева, че Маджо (вероятно, визирайки ) стои зад мен и по тази причина съм бил препоръчан за министър на туризма, е следващ презрян опит за дискредитация, разгласи в неделя вечерта депутатът от " ИТН " Ивайло Кожухаров. Реакцията му е предизвикана от днешното изявление на Дончева пред, в което тя съобщи: " Маджо не стои зад Трифонов - той единствено му е дал един народен представител за министър на туризма ",.

Кожухаров твърди, че не познава Маджо и е подготвен да се подложи на детектор на лъжата, с цел да го потвърди. " Знам, че не може да си визиите да не ви подпира някой чичко-паричко, тъй като това е вашият витален опит, само че това е ситуацията " - обръща се депутатът от " ИТН " към Татяна Дончева.

Публикуваме цялостния текст на позицията на Ивайло Кожухаров:

" Днес 29.08.2021г., в опита си госпожа Татяна Дончева да оправдае своето наличие в политиката, в предаването „ Неделя 150 “ по БНР, си разреши за следващ път да внуши на слушателите редица лъжи, касаещи както Политическа партия „ ИТН “, по този начин и по адрес на нейния водач, само че и по мой адрес. Заявеното от госпожа Дончева, че Маджо стои зад мен и по тази причина съм бил препоръчан за министър на туризма, е следващ презрян опит за дискредитация.

Това е общоприет способ на политическите хамелеони, които употребяват лъжата за своето политическо оцеляване. Това е метод на мислене, който очевидно е закодиран надълбоко в тяхната същина и се демонстрира по еднакъв метод, без значение от следващия политически план, зад който те се крият.

Уважаема г-жо Дончева,

Приемете, че съществуват и хора, зад които не стои никой и нищо повече с изключение на личните им качества, обучение, професионален опит, експертиза. За разлика от вас. Знам, че не може да си визиите да не ви подпира някой чичко-паричко, тъй като това е вашият витален опит, само че това е ситуацията. Моят опит е потвърден и на драго сърце ще Ви срещна с него, в случай че желаете. И тъй като силата е в истината, аз мога да заява, че това, което съм постигнал в своята кариера е напълно и само с помощта на моите персонални старания. Посоченият от Вас предприемач, не го познавам към 29.08.2021г., 14.00 часа, не съм се срещал с него, не съм разговарял с него. Аз стоя зад всяка една от посочените нагоре думи, в това число бих го направил очи в очи или пред детектор на лъжата, само че дали Вие с Вашата история зад тила си бихте се осмелили да извършите същото? "

 



Припомняме, че в друго изявление, преди година, Татяна Донечва направи друго изказване: „ Като част от СИК Борисов има задължения към СИК – Маджовци, Маргини и всевъзможни продължения. Има задължения към Домусчиев, следете раздаването на концесиите на пристанищата. Домусчиев има аспирации да получи всички пристанища по морето, а пък ТИМ да се задоволи с пристанищата по Дунав “. Цялото изявление четете ТУК: 

 

 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР