Завръщането към ежедневните училищни и работни задължения е неизбежна част

...
Завръщането към ежедневните училищни и работни задължения е неизбежна част
Коментари Харесай

Всеки смартфон TECNO идва в комплект с раница

Завръщането към ежедневните учебни и работни отговорности е неизбежна част от края на лятото. Подготовката за нови отговорности от време на време може да бъде същинско предизвикателство. Затова марката смарт телефони TECNO реши да изненада всички, които възнамеряват да си купят нов телефон в интервала от 20 август до 3 септември*. През посочения интервал, всеки закупен модел телефон TECNO идва в комплект с раница – идеална за работа или учебно заведение. Тази ликвидация е годна за покупки в магизините на Techmart, Техномаркет, Ситител, AMCO и магазини и онлайн магазини Ardes.bg.

Тъй като телефонът се е трансформирал в незаменима част от актуалния живот, при избора на ново устройство, постоянно обръщаме внимание на голям брой индикатори като качество на камерата, живот на батерията, програмен продукт и други.

Смартфоните TECNO се характеризират с мощна батерия, съпроводена от огромна памет, качествена камера и минималистичен дизайн. Следвайки визията на марката Stop at nothing, TECNO се стреми да даде на всички консуматори висококачествени устройства на налична цена.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР