завърши достойно участието си в Лига на конференциите. Армейците загубиха

...
завърши достойно участието си в Лига на конференциите. Армейците загубиха
Коментари Харесай

ЦСКА се бори до края, но загуби от Рома в Лига на конференциите

приключи почтено присъединяване си в Лига на конференциите. " Армейците " изгубиха семейството си на с 2:3, само че изиграха мощно второ полувреме, в което демонстрираха, че могат да играят като еднакъв с еднакъв с италианския гранд.

Възпитаниците на Жозе Моуриньо бяха по-силният отбор в първата част и поведоха с 2:0. В 15-ата минута Тами Ейбрахам откри откакто получи топка от Едоардо Бове и от близка отдалеченост не сгреши. В 33-ата минута Борха Майорал надигра отбраната на ЦСКА и удвои.
Куп инспекции на Национална агенция за приходите в спортното министерство, то търси пари за неплатен наем от ПФК ЦСКА
Само от Национална агенция за приходите се вършат 15 инспекции на спортното министерство (ММС). Една е завършила, други 7 ще завършат до 2 седмици, а останалите 7...

Ейбрахам вкара втория си гол в срещата в 53-ата минута, с което направи резултата типичен. Рома се отпусна след удобния задатък, до момента в който момчетата на Стойчо Младенов заиграха по-разчупено. Това даде резултат, като домакините преобладаваха и в 75-ата минута Хамза Чатакович с мощен удар понижи на 1:3. В добавеното време на срещата Яник Вилдсхут вкара още един почетен гол за ЦСКА, само че това не стигна за нови точки в актива на " армейците ".

Така ЦСКА приключи присъединяване си с 1 извоювана точка, до момента в който Рома оглави групата с актив от 13 точки.

Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР