Засилени мерки за сигурност на площадите в цялата страна за

...
Засилени мерки за сигурност на площадите в цялата страна за
Коментари Харесай

"Сцена под звездите": 20 000 се очаква да празнуват на площада в София


Засилени ограничения за сигурност на площадите в цялата страна за отбелязването на 2023-а. На концерта в София се чака да участват над 20 000 души.

Концертът в столицата стартира след час - първо с диджей Дими. След това, в 22:30 часа, продължава с „ Обичайните обвинени “ и гениите от „ Гласът на България “. Настроението към този момент е приповдигнато, а площадът се изпълва със фенове.

Още от 17:30 часа стартира допускането на всички, които желаят да гледат концерта онлайн. Това става през шест контролно пропускателни пункта. Над 180 служители на реда охраняват площада. Задачата им е да не пускат пред сцената очевидно пияни фенове или такива с оръжия, пиротехника или рискови предмети.

„ Там, където жителите видят, че към тях има лице, очевидно несъответстващо положение, без значение под каква форма – дали някакви субстанции или корист с алкохол, дано потърсят или полицията, или най-близко стоящи до тях чиновници на Столична община. Те ще са със зелени светлоотразителни връхни облекла “, изяснява ст. комисар Георги Алексиев, зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи.

Концертът ще се излъчва онлайн в ефира на bTV от 22:30 часа. Онези, които ще предпочетат да са на площада, могат да си носят шампанското в хартиени чаши.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР