СподелиПеевски няма да престане да атакува, понеже съм свидетел на

...
СподелиПеевски няма да престане да атакува, понеже съм свидетел на
Коментари Харесай

Христо Иванов за Пеевски: Следващо управление с него няма да има! Всички лъжи ще излязат наяве

Сподели
Пеевски няма да престане да нападна, тъй като съм очевидец на неговите извънредно унизителни опити, заставайки безусловно на четири крайници, да се моли на всички хора, които имат връзки с Америка. Това сподели пред публицисти в Народното събрание Христо Иванов.

„ Тъй като господин Делян Пеевски не може да стане министър председател, бидейки лице от листата на Магнитски, този диалог се трансформира в неправилен. Той твърди, че има записан подобен диалог, само че това не е правилно. Мога да ви уверя, че в никакъв случай, и за секунда, не ми е минавало мислено да се кандидатирам за президент “, разясни той.

„ Ясната ни идея в този момент е да не допуснем по никакъв метод господин Пеевски на власт. Няколко пъти в политическата си кариера съм можел да се кандидатирам за президент и обществено е ясно, че това не е ставало “, изясни Иванов.

„ Призовавам да се върнем към обикновено обществено финансиране “, разяснява той във връзка изтеклите записи.

„ Категорично споделям, че последващо ръководство с Пеевски няма да има. Всички неистини ще излязат нескрито. Тази кална акция, която виждате, е смъртният вик на Пеевски. Обективно той гласоподава промените в Конституцията за правосъдната власт с това, което на него му изнася. Аз имам да опиша доста забавни неща, само че няма да го направя “, съобщи още Иванов.

По-рано през днешния ден Делян Пеевски съобщи, че Христо Иванов желал да бъде президент и имал потребност от поддръжката на Движение за права и свободи. Пеевски твърди, че Иванов бил споделил:

„ Важно е да унищожавам Политическа партия, да стана единствен водач на дясното, по-късно и да стана президент “.

Пеевски уточни, че Иванов му предложил той да стане министър председател.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР