Хидрострой“ АД и негови служители, и техника не са участвали

...
Хидрострой“ АД и негови служители, и техника не са участвали
Коментари Харесай

„Хидрострой“ АД за случая на Аксаково: Участъкът не е в наш обхват, не сме участвали в асфалтополагане

„ Хидрострой “ АД и негови чиновници, и техника не са взели участие в организацията и осъществяването на строително-ремонтни действия, включително и асфалтополагане, в посочения сектор ", обявиха от компанията по случая за асфалтирането на мястото, където джип на НСО с Кирил Петков катастрофира и водачът на другия автомобил почина.

Цялата позиция:

Във връзка с публикуваното известие за подаден сигнал до прокуратурата за дейностите на чиновници Агенция „ Пътна инфраструктура “ и на компанията, направила ремонт на пътен сектор на пътя Варна-Добрич, при изхода на община Аксаково, където преди дни имаше тежък пътен случай  – ДЗЗД РОУД ПРОДЖЕКТ, в което вземат участие „ ХИДРОСТРОЙ “ АД и „ ТРАНССТРОЙ-ВАРНА “ АД, бихме желали да уточним следното:

Има подписан контракт сред Агенция „ Пътна инфраструктура “ и ДЗЗД РОУД ПРОДЖЕКТ за „ Поддържане и ремонтни действия на републиканските пътища на територията на Североизточен регион “ за обособена позиция № 1 – ОПУ Варна. Въпросният пътен сектор на пътя Варна-Добрич, при изхода на община Аксаково попада в заданието по контракта за м. май 2024 година, само че не е част от обсега на активност на „ Хидрострой “ АД, в качеството му на съучастник в консорциума.

Дружеството „ Хидрострой “ АД и негови чиновници, и техника не са взели участие в организацията и осъществяването на строително-ремонтни действия, включително и асфалтополагане, в посочения сектор.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР