Най-много сигнали за купуване на гласове в настоящата предизборна кампания

...
Най-много сигнали за купуване на гласове в настоящата предизборна кампания
Коментари Харесай

Бургас и Варна на първо място по сигнали за купуване на гласове

Най-много сигнали за пазаруване на гласове в актуалната предизборна акция преди изборите на 9 юни са получени за Бургас и Варна . Цената за един глас остава сред 50 и 100 лв. .

Това стана ясно от думите на служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов , представен от „ Българска национална телевизия “. До този миг са получени общо 62 сигнала за нарушавне на изборния развой и формирани 26 досъдебни производства . В тази цифра не влиза профилираната полицейска интервенция, която се организира през днешния ден на територията на област Варна, посочи Стоянов.

Той подсети, че са осъществени процесуално-следствени дейности на 14 адреса , от които са конфискувани голям брой описи , дебитни карти, мобилни апарати, финансови средства. Акции, сходни на тези във Варна, предстоят и на доста други места у нас, като те ще бъдат извършени на база на получени оператвни сигнали .

След два часа кавги и обиди: Народно събрание задължи Надзорния съвет на Национален осигурителен институт да усили пенсиите с 11%

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР