Защо той направи така? Какво наистина има предвид с тези

...
Защо той направи така? Какво наистина има предвид с тези
Коментари Харесай

Разсъждаваш твърде много върху връзката си? Ето как да си спестиш безпокойството

Защо той направи по този начин? Какво в действителност има поради с тези думи?

На мнозина им се е случвало да премислят прекалено много връзките си с половинката. Това обаче освен заплашва връзката, само че и носи спомагателен стрес .

Потушаването на тази подозрителност обаче е по-трудно, в сравнение с си мислим, и е обвързвано с построяването на убеденост у самите себе си .

При изследване измежду няколко специалисти в региона на връзките може да се извлекат няколко съвета за това по какъв начин да не прекаляваме с разбора на връзката ни .

Не разсъждавай върху всяко нещо, което излиза от устата на колегата

Специалистите напомнят, че не всяко нещо, което хората изричат, е в действителност това, което те в действителност мислят.

Това, че половинката ти не споделя по няколко пъти на ден, че те обича, или не се усеща удобно да показва възприятията си на обществено място, не значи, че връзката ти не е наред. Ако имаш какво да му споделиш по въпроса, просто го направи.

Прочети останалите препоръки в галерията:
 Как да спрем да свръханализараме връзката си  Как да спрем да свръханализараме връзката си  Как да спрем да свръханализараме връзката си  Как да спрем да свръханализараме връзката си
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР