Защо изведнъж така рязко ГЕРБ промениха отношението си към главния

...
Защо изведнъж така рязко ГЕРБ промениха отношението си към главния
Коментари Харесай

Денков пита ГЕРБ защо рязко са променили отношението към Гешев


Защо внезапно по този начин внезапно ГЕРБ трансформираха отношението си към основния прокурор Иван Гешев, откакто толкоз настойчиво бе защитавaн. Как фактически си показват смяната и дали чакат Борислав Сарафов да го размени? Това са все въпроси, които депутатът от обединението на ПП/ДБ Николай Денков ще чака да чуе от претендентът на ГЕРБ за министър председател Мария Габриел по време на

Той изясни, че ПП/ДБ ще отидат на срещата с ГЕРБ/СДС през днешния ден в Народното събрание. Най-важното е да чуем какви са концепциите на Мария Габриел - дали единствено за промяна на един човек или за същинска правосъдна промяна. Има много въпроси, на които обединението ще чака отговор.

Денков посочи, че няма настройки за смяна на Мария Габриел за министър председател, а просто обединението желае да разбере какво тъкмо предлага претендентът на ГЕРБ за министър председател. " Добри планове доста пъти са били изказвани и сутринта чух президентът да споделя - ето виждате ли какъв е този катарзис след 3 години. Нека да забележим какво имат поради и по какъв начин ще ги реализиран ", сподели Денков.
 Радев не има вяра на неочаквания катарзис в ГЕРБ за Гешев
Радев не има вяра на неочаквания катарзис в ГЕРБ за Гешев

Президентът се надява бъдещият министър председател на България да узрява навреме за значимите решения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР