Защо и трите съпруги на Том Круз са изгонени на

...
Защо и трите съпруги на Том Круз са изгонени на
Коментари Харесай

Кой избира и гони жените на Том Круз и забрани срещи с дъщеря му?

Защо и трите съпруги на Том Круз са изгонени на 33-годишна възраст, кой е избрал тях и другите му дами, за какво му е неразрешено да поддържа връзка с щерка си Сури и то не от майка й, къде минават кастинг кандидатките за нови половинки на суперизвестния артист, който направи 300 милиона $ единствено от края на май насам с най-новия си касов? Ще прочетете в действителност смайващи обстоятелства.



Том Мапотър, както е същинското име на холивудския ас, идва в Лос Анджелис, когато е на 19 и първото момиче, с което се среща е тогава 16-годишната Мелиса Гилбърт, също мечтаеща да стане звезда, само че към този момент с участия във филми. Не е ясно дали въобще се е стигнало до секс, тъй като нещата се разпадат прекомерно бързо.



Същото се получава и с втората появила се в живота му жена – Хедър Локлиър, която в изявление от 2013 година разяснява, че „ излизането с него беше нещо прекомерно натоварващо, той нямаше другари, беше все подтиснат, а когато взех решение да го заведа на танци, изкара пред всички номера си от Risky Business, с което умъртви купона и моето предпочитание.

Въпросният филм, от който е „ номерът” се оказва първият му огромен триумф и го среща с Ребека де Морни.



На снимачната площадка екипът разяснява флирт сред тях, само че никой не им е светил, а в случай че съдим по коментара на хубавицата пред Celebrity Page, Том бил „ много отегчителен, напряко досаден”. Въпреки че най-малко за пиар се водят двойка 3 години.

Следващата жена на пътя му се оказва самата Шер – тогава на върха на славата си, с която дружно са поканени на особено събитие за битка с дислексията, от която се счита, че артистът страда, и то не къде да е, а в Белия дом.



Тя е на 38, той е на 22. Шер става първата и до момента единствената жена, която евентуално, с цел да подхрани личния си имидж на сексмашина, декларира полу на подбив, полу на истина по малкия екран в Live with Andy Cohen’, че Том е в „ топ 5 на персоналния й лист на любовници”.

Бившият герой попада в мрежата на Сциентологията, наричаща себе си „ църква”, когато се среща със своята първа брачна половинка Мими Роджърс.



Тя го вербува, като признателност от него, че е прекъснала друга връзка, с цел да се задомят. „ Беше живеене с най-хубавия ми приятел”, чистосърдечно ще разяснява този брак Том в свое изявление години по-късно.

Двамата публично се развеждат през 1990 година, когато тя е на 33, а той към този момент има обществено прочут флирт с Никол Кидман.



Инициативата е нейна, като тя разяснява в изявление пред Ванити Феър, че от първия взор й се подкосили краката, щом го видяла през 1989 година

Двамата стават близки по време на фотосите на Days of Thunder. Той държи да се оженят, до момента в който още веднъж пред Ванити Феър тя разправя: „ никак не ми пукаше ще се бракосъчетавам ли, просто обезверено желаех бебе от него”.

Едното се случва, до момента в който другото, при всичките им обезверени опити, довежда до доста аборти и краен крах да добият деца в продължение на 10 години. Липсата им и новините, последвани от цялостен правосъден развой, за връзка на Том с гей-бореца Кайл Брадфорд, основават неприятни клюки за него.

Никол и сама споделя за Мари Клер за „ необикновено травмиращите” условия към невъзможността да забременее. Което в последна сметка довежда до решението двамата да осиновят 2 деца – Конър и Изабела.



Двойката има и различен задълбочаващ се проблем. Намесата на Сциентологията. Сектата на Том не приема отхвърли на Никол, която му е определена за брачна половинка от „ църквата”, да бъде отдадена на нея. Сциентологията се притеснява да не би Никол да отдалечи брачна половинка си от сектата. За всичко е упрекнат нейния татко – психиатър, който е твърдо срещу младите да имат взимане – предоставяне с сходна организация.

Според домашния на австралийката Sydney Morning Herald Никол дори получава бързо издигане в ранговете на Сциентологията като жест, с цел да не отделя Том от сектата. Това обаче я кара още повече да се настрои против Сциентологията.

Според авторитетното списание Ванити Феър се стига до такава степен, че сектата стартира да подслушва телефоните на фамилията – звездите постоянно са разграничени заради фотоси в разнообразни краища на Америка и на света и заради това споделят основно по жицата и мобилните си.

В последна сметка, в резултат на получените доказателства, пред Том Круз е подложен въпросът: или Никол, или Сциентологията.

Така се стига до развода на звездите през 2001 година, когато Никол е на 33, на колкото е била и предходната жена на Том – Мими, когато се разделят.

Сциентологията обаче не стопира с това. Тя лимитира достъпа на Никол до общите осиновени деца на звездите. „ Църквата” възпитава Конър и Изабел, до момента в който презаетите им родители са по фотоси с месеци. Така се стига до обстановката дъщерята да не предложения Кидман на сватбата си. Актрисата даже не е в листата на гостите, който е оповестен в Ню Йорк Пост на неговата фамозна Page Six. Daily Mail пък пуска репортаж от мястото на събитието от погребението на дядото на осиновените – бащата на Никол. Децата ги няма там. В същото време те назовават идната брачна половинка на татко си „ мамо”.

Дали поради специфичен скришен контракт или по други аргументи, Кидман чака цяло десетилетие преди да отвори въобще дума за развода. Когато го прави през 2011 година пред Мари Клер тя даже не е откровена, а приказва каква „ велика връзка” има и до оня миг с Том Круз и че се е фокусирала върху бъдещето със идващия си брачен партньор Кийт Ърбън.

За да не стане втора неточност като с Никол, Сциентологията се заема да прави кастинг за трета младоженка на артиста. Първата пробвана за ролята е Пенелопе Крус – несъмнено поради сходната фамилия.



Неуспешният им общ филм Vanilla Sky води до нещо като хипотетична 3-годишна връзка. Тя обаче в никакъв случай не се е употребила с доверието даже на медиите. А Radar Online напряко написа, че близки до актрисата описват, че тя наричала Сцеинтологията „ трето колело в тази връзка”. Обикновено звездите или техните пиари пускат по този метод личните си отзиви, които по една или друга причина е неловко персонално да споделят, с цел да могат постоянно да се оправдаят с медиите. В последна сметка Пе отхвърля да има каквото и да било общо с Том и Сциентологията, което единствено удостоверява версията.

София Вергара е идната харесана от сектата, само че не се получава необикновен триумф. Тя споделя, че е въвлечена в историята с посредничеството на Уил Смит. Последният притежател на Оскар я кани на празненство, като тя не знае какво се крие на този адрес. И внезапно се озовава, отивайки, не къде да е, а в Scientology Celebrity Center. Там Дейвид Мисгавидж – лидерът на сектата, чака актрисата и я пита напряко дали би оставила католическата си религия и би „ превключила” към Сциентологията, както написа Ню Йорк Пост, а самата тя в никакъв случай не опровергава, т.е. е ясно кой е източникът на инфото. София е много изплашена.

Следващата, която минава кастинга на сектата е Дженифър Гарнър, която след това ще стане половинка на носителя на Оскар Бен Афлек. Цялата история е разказана от известния създател на животоописания на звезди Андрю Мортън в Tom Cruise: An Unauthorized Biography. Актьорът й праща нейното обичано животно – бентгалски тигър, и известия с въпроса дали знае какво е същинската независимост.

Джесика Алба също не минава кастинга. Тя е поканена на прослушване за идната Г-га Круз в Scientology Celebrity Center. От една страна тя не разяснява тематиката, само че от друга неслучайно, откровено и персонално загатна пред Female First, запитана какво мисли за Кейти Холмс, която стана трета брачна половинка на Том:”не вървя по срещи с хора, с цел да ходя напред в кариерата”.



Ванити Феър споделя и още един случай – на Назанин Бониади, която е осведомена, че би трябвало да взе участие в специфична интервенция, с цел да направи света по-добър, задача, която постанова да скъса с дотогавашния си сътрудник. Всъщност, оказало се, че това е образуване на среща с Том Круз през 2004 година Преди рандевуто от нея се желае да попълни 20 страници какво си показва в една връзка и да подпише контракт за дискретност.

Така се стига до Кейти Холмс, която също е утвърдена от Сциентологията за жена на Круз, което той изненадващо оповестява на света в особено квалифицирано и дирижирано присъединяване в ток-шоуто на Опра.

Пред списание Seventeen самата Кейти признава, че е била помолена да се ожени за артиста, който и без друго доста харесвала. Според Ню Йорк Пост тя е подписала контракт със Сциентологията, в който има даже незабавна уговорка за раждане на деца.

Романът не продължава дълго и през 2011 година, когато е на 33, Кейти се развежда с Том.

Официалното пояснение на Кейти е, че с Том не излизали доста, както тя показа пред Ванити Феър. Неофициалното пояснение е, че брачната половинка била срещу щерка й от Круз – Сури, да бъде посвещавана в Сциентологията. Това е довело до развода през 2011 година, който бащата на Кейти – профилиран тъкмо в това юрист, създава единствено за 11 дни.

Но от 2013 до 2016 година в продължение на повече от 1000 дни на артиста му се наложило да не вижда детето си, както разказа InTouch. След това Том станал още по-отдаден на „ църквата”.

Пак сектата го разделя и с последната му проекто-съпруга – самата Скарлет Йохансон. И тя е била поканена на прослушване в Scientology, само че щом осъзнала къде се организира, съумяла „ да избяга с 200”. Брендан Тиге, който е някогашен член на сектата, самичък описа пред медиите, че виждал името на актрисата в лист с вероятните бъдещи съпруги на Том, които са препоръчвани от Сциентологията, което Скарлет отхвърля да удостовери..

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР