Защо денят започва така? В Англия затягат мерките, заради Омикрон. Премиерът

...
Защо денят започва така?
В Англия затягат мерките, заради Омикрон. Премиерът
Коментари Харесай

Виждате ли проблем в това, че няма да има документ с четири подписа за коалиция?

Защо денят стартира по този начин?

В Англия стягат ограниченията, поради Омикрон. Премиерът Борис Джонсън съобщи, че желае да завоюва време за слагане на повече бустерни дози ваксини.

За първи път от 20 години Барселона няма да играе в директните елиминации на Шампионската лига.

" Демократична България " стана първата от договарящите обединения, съгласна да подпише съдружно съглашение с " Продължаваме промяната ".

А откакто стана ясно, че съглашението ще бъде подписано с всяка групировка поотделно, през днешния ден ви питаме: Виждате ли проблем в това, че няма да има документ с четири подписа за коалиция?

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Няма да има общ контракт за обединението с 4 парафа под него. " Продължаваме промяната " като мандатоносител ще подпише поотделно съдружното съглашение с " Демократична България ", Българска социалистическа партия и " ИТН ". Финално това е признато по искане на Демократична България. Официално трите централи споделят, че е разумно, тъй като поддръжката им е за държавното управление на групировката на Петков и Василев, която е мандатоносител. Реално обаче всички виждат врътка на Демократична България да не парафира общ документ с Българска социалистическа партия, разяснява

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР