Защитниците на Янтра - Костадин Гаджалов и Симеон Чатов вече

...
Защитниците на Янтра - Костадин Гаджалов и Симеон Чатов вече
Коментари Харесай

Костадин Гаджалов и Симеон Чатов се подложиха на операции

Защитниците на Янтра - Костадин Гаджалов и Симеон Чатов към този момент са оперирани, оповестяват в формалния уебсайт на клуба. И двамата бранители получиха неприятни контузии, които постановиха оперативни интервенции. Гаджалов беше контузен от Владислав Найденов при гостуването на Лудогорец-II в Разград.

Оказа се, че някогашният състезател на шотландския Дънди е със съществено повредена връзка на десния гален и той беше опериран предишния вторник в МБАЛ " Света София " от доктор Христо Мазнейков. На 20-ти декември Гаджалов ще смъкна гипса и по-късно ще носи шина за към месец-месец и половина. При положително възобновяване се чака най-опитният състезател в защитата на Янтра да се завърне в състава в края на февруари.

Успешна интервенция на предна кръстна връзка претърпя и Симеон Чатов. Интервенцията беше осъществена през вчерашния ден от доктор Владимир Стефанов във ВМА (София). На него му следва по-дълъг интервал на рехабилитация и се чака той да бъде още веднъж подготвен за игра след шест месеца.

Шината към този момент смъкна Георги Върбанов, който беше с пукната кост на ходилото. Той стартира оживление и евентуално ще бъде на линия за зимната подготовка на тима.
 Янтра не остави никакъв късмет на Левски (Лом)
Янтра не остави никакъв късмет на Левски (Лом)

Габровци с типичен триумф 3:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР