Защитникът на Уест Хем Анджело Огбона говори за живота под

...
Защитникът на Уест Хем Анджело Огбона говори за живота под
Коментари Харесай

Британска мерзост: Англичаните се подигравали на Италия в началото

Защитникът на Уест Хем Анджело Огбона приказва за живота под карантина в Англия и призна по какъв начин великобританците са се подигравали на италианците, откакто в самото начало не са разбирали сериозността от болестта. Огбона напусна Ювентус и подписа с „ чуковете” през 2015-а година, като за отбора от източен Лондон има 152 мача след прехвърлянето му за 15 милиона евро.

Той разкри, че със брачната половинка си чакат второто им дете и му е мъчно да се резервира във форма в британската столица, откакто страната реагира късно с ограниченията за пандемията от ковид.

„ В началото имаше песимизъм и медицинските лица не обръщаха съществено внимание тук. Мисля, че фокусът им беше да запазят основно страната стопански след Брекзит. Те съществено подцениха събитията. В началото се подиграваха на Италия и смятаха, че преувеличаваме. Живея в Лондон, само че се тормозя за фамилията ми в Италия. Ако би трябвало да бъда почтен, към този момент и в Лондон се виждат по-малко хора, само че Лондон не е Англия”, призна Анджело Огбона.

Футболът спря на всички места по Европа, като се изключи Беларус, а някогашният национал на Италия призна, че терзанията са нарастнали, откакто министър-председателят на Англия Борис Джонсън също е дал положителен тест. „ Чакаме решение от ФА какво ще става оттук нататък. Има цели в живота. Сега и Джонсън е дал положителен резултат от тест и терзанията станаха огромни. Тренираме вкъщи, имаме стратегии от треньорския щаб и държим Уест Хем осведомен какво става с нас. Проблемът при мен е, че пребивавам в апартамент. За някои играчи настаняването към момента е краткотрайно и подготовката е комплицирана в такива места. Вярно е, че ще ни би трябвало най-малко месец, с цел да се върнем във форма, защото в този момент не можеш да тренираш адекватно”.

„ Ситуацията е още по-неприятна и за брачната половинка ми. До един месец чакаме второто си дете, а към този момент имаме и наследник. Нямаме опция да разчитаме на нашите родители към този момент и сме лимитирани. Правим всички допустимо най-добре, само че е ясно, че когато се роди бебето, ще ни е нужно и по-голямо място. Сега с тази карантина – не зная, би трябвало да открием способи, с цел да осигурим най-хубавото за тях”, призна още Огбона.

„ Искам да благодаря на всички доктори в Италия, които се грижат за болните хора и тези, които са инфектирани всекидневно. Моето семейство е в Касино, там също е комплицирана обстановката, както на всички места в Италия. Родителите ми са в Торино, където постоянно отсядаме, когато се върнем – всичко е като филм”, приключи Огбона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР