Защитникът на Сесар Аспиликуета записа постижение, с което абсолютно всеки

...
Защитникът на Сесар Аспиликуета записа постижение, с което абсолютно всеки
Коментари Харесай

Аспиликуета записа историческо постижение

Защитникът на Сесар Аспиликуета записа достижение, с което безусловно всеки футболист би се гордял. Той стана първият състезател в историята на, спечелил всички шампионати, в които е взел участие. Със “сините ” от Лондон испанецът е триумфирал в,, на лигата, Шампионската лига,, Суперкупата на Европа, а към този момент и Световното клубно състезание.

Аспиликуета мина на “Стамфорд Бридж ” преди 10 години от, а преди този момент носеше екипа на. През сегашния сезон опитният защитник има 17 мача и 2 гола в, както и 6 мача с 1 попадение в Шампионската лига. Неговият контракт с е до края на сезона и се приказва, че ветеранът към този момент е подписал прелиминарен договор с.

Световната клуба купа е общо 21-и трофей за под управлението на Роман Абрамович. Руският олигарх купи клуба през 2003 година и бързо го трансформира в един от грандовете на международния футбол.

Томас Тухел пък към този момент има 3 купи като управител на. Германецът е отпред на лондончани от една година, в която съумя да завоюва Шампионската лига, Суперкупата на и Световното клубно състезание.

За най-хубав състезател в днешния край против Палмейрас беше определен. 37-годишният бразилец игра през всички 120 минути на конфликта за трофея, а преди този момент беше титуляр и в полуфинала против Ал Хилал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР