Защитникът на се замеси в нов скандал. Един от капитаните

...
Защитникът на се замеси в нов скандал. Един от капитаните
Коментари Харесай

Пике се скара с кандидат-шеф на Барса, който разкри нездравословен негов обяд

Защитникът на се замеси в нов скандал. Един от капитаните на отбора се скара в обществените мрежи с един от претендентите за президент на каталунския гранд - Тони Фрейша. Причината за това се оказа Усман Дембеле. След като стана ясно, че той не се е схванал с Барселона за нов контракт, Фрейша назова футболистите " алчни ".
Пике се почувства обиден от това и помоли екс претендента за клубен президент да не поставя всички под общ знаменател. Той също по този начин съобщи, че Фрейша не е платил на личните си чиновници по време на изборите за нов президент. Каталунският началник мощно се засегна от това и атакува Пике на личностна основа.
Фрейша разгласява в Туитър поръчка на футболиста в ресторант. " Антрекот с пържени картофи, пържено яйце, бира и нутела. Можете ли да си визиите професионален футболист да яде това? ", написа функционерът. На което бранителят отговори незабавно: " Сгреши с пържолата. Това беше наденица. Ще изпия и джин с тоник за твое здраве. Вече можеш да изтриеш туита, негоднико ".
В последна сметка Тони Фрейша в действителност изтри скандалната обява от профила си, само че Пике е съумял да ѝ направи скрийншот и я разгласява.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР