Защитникът на Левски Георги Александров говори пред медиите преди утрешното

...
Защитникът на Левски Георги Александров говори пред медиите преди утрешното
Коментари Харесай

Георги Александров: Срещу ЦСКА ще се опитаме да опровергаем всички критики към нас

Защитникът на Левски Георги Александров приказва пред медиите преди утрешното дерби против ЦСКА.

" Очаквам да се представим уместно, с цел да опровергаем всички рецензии към нас. Излизаме с мисълта за победа и да се представим по най-хубавия метод. Не е елементарно, само че се оправяме. Треньорите ни вдъхват самочувствие и убеденост. Утре ще се опитаме да се представим по най-хубавия метод.

Това е Вечното дерби. Каквото и да мислим този мач е за публиката, би трябвало да излезем и да покажем най-хубавото от себе си и Божа работа, в случай че можем да победим, ние ще дадем максимума от себе си. Не мисля, че има терзание или боязън в някой от футболистите.

Благодаря на почитателите, че стоят зад нас в тези времена. Да бъдат сигурни, че ще покажем най-хубавото от себе си.

За страдание разликата в България е голяма сред юношеския и мъжкия футбол и напрежението и чисто физически изостават 19- годишните от мъжкия футбол. Започнах да встъпвам в нещата. Почувствах се прелестно, когато разбрах че ще играя за мъжкия отбор, пребивавам от другата страна на булеварда. Сбъдната фантазия за едно момче като мен.

Всеки приема нещата по друг метод. Зависи от възпитанието, може би, дали ще се вдигнеш в облаците, или ще останеш крепко стъпил на земята. Първо предпочитам кариерата пред парите. Не е моя работа да приказвам за парите, а на управлението ", сподели Александров.
 Разпродадоха билетите за Левски - ЦСКА
Разпродадоха билетите за Левски - ЦСКА

Това оповестиха от двата клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР