Защитникът на Байерн (Мюнхен) Жоао Кансело все още се надява

...
Защитникът на Байерн (Мюнхен) Жоао Кансело все още се надява
Коментари Харесай

Кансело: Аз съм с труден характер

Защитникът на Байерн (Мюнхен) Жоао Кансело към момента се надява да си заслужи непрекъснат контракт от баварците. В момента той играе на " Алианц Арена " чартърен от Манчестър Сити, откакто влезе в спор с мениджъра на " жителите " Джосеп Гуардиола. Португалецът е прочут с по-буйния си манталитет, който е показвал и по-рано в кариерата си до момента в който носеше екипа на Ювентус. В изявление за клубното списание бранителят дефинира себе си като сложен темперамент.

" Хората настояват, че характерът ми не е елементарен, само че сърцето ми постоянно е на вярното място. Винаги може да разчитате на мен. В Байерн всички се стремят към безспорен триумф. Тук би трябвало да работиш крепко във всяка подготовка - харесва ми този нрав. Щастлив съм, че съм тук и играя в подобен огромен тим ", съобщи Кансело.

След това той бе запитан да показа повече по отношение на своя сложен темперамент.

" Трудно ми е да обясня, само че ще опитам. Много съм емоционален и в това време прочувствен. Вероятна хората елементарно разчитат страстите ми, тъй като постоянно показвам това, което мисля. Хора като мен постоянно имат компликации в този забързан и злопаметен свят ", показа още бранителят.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Той разкри още, че мечтае да завоюва Шампионската лига с Байерн. Интересното е, че на 1/4-финала той ще се изправи против клубът, който държи правата му - Манчестър Сити.

" Има три, четири или пет клуба, които знаят по какъв начин да отстояват себе си и Байерн е измежду тях. Отбори като Байерн, Манчестър Сити и Реал Мадрид постоянно са сложни за побеждаване и постоянно са любимци в Шампионската лига. Горд съм, че съм тук. Можем да победим всеки. Мечтая да печеля Шампионската лига и няма да се откажа, до момента в който не го реализира. Може би ще се получи тази година с Байерн. Няма да имам нищо срещу ", сподели още португалецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР