Защитникът на Барселона Йери Мина обясни как е протекла адаптацията

...
Защитникът на Барселона Йери Мина обясни как е протекла адаптацията
Коментари Харесай

Мина: В първите си дни в Барса плащах покупките на Меси и Суарес

Защитникът на Барселона Йери Мина изясни по какъв начин е протекла акомодацията му в испанския клуб. Колумбийският бранител се причисли към каталунците през януари 2018 година За това време той взе участие в шест мача.

" Когато пристигнах в Барселона пробвах да основа добра атмосфера. Започнахме да спорим с Меси и Суарес за това кой е по-добре да извършва статичните положения и дузпите. Отидох единствено, с цел да ги погледна. Докато разбрах, че са взели от мен по 50 евро дневно. Тогава си помислих: " Какво, заплащам за извършване на покупки на тези момчета?! ", съобщи Йери Мина пред " Бокас ".

" Истината е, че тези чудовища могат да отбележат от всяка точка. Те са фантастични хора и просто магьосници ", добави бранителят.

Това лято Мина бе част от колумбийския народен тим на Световното състезание в Русия. В три мача от шампионата той вкара три гола.

Според медиите в Испания Мина е подготвен да напусне Барселона поради неналичието на игрова процедура. Евертън е подготвен да заплати 27 милиона евро за правата на играча.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР