Заради разследванията срещу Христофорос Аманатидис, са проверяван и доходите на

...
Заради разследванията срещу Христофорос Аманатидис, са проверяван и доходите на
Коментари Харесай

Изтече Преди Минути От Правителството: Таки Разбра И Му Стана Лошо! Бащата На Скандалния Бос Е

Заради следствията против Христофорос Аманатидис, са проверяван и приходите на татко му, който е президент на ФК " Люлин ". Данъчните разкрили съществени разминавания сред приходите и разноските на Аманатидис-старши за интервала от 2005 до 2008 година Начислено му било да заплати в допълнение 55 хиб. лв., като плюс лихвит до 2017 година сумата е набъбнала до 85 бона.

Като началник на футболен клуб, заплатата на Николаос е едвам 260 лв., само че все пак той си е купил " Мерцедес " и ново жилище.

Бирниците проверявали освен него, само че и Соня, дамата, с която живее от няколко години на фамилни начала. И двамата имат деца от предходни бракове, с които се пробвали да оправдаят парите си. Така да вземем за пример Соня разказала, че персонално Таки давал пари на Николаос, и то няколко пъти. С тези средства той си купил возилото и жилището. Допреди това обитавали панелка в квартала. Новият им апартамент е в " Люлин 3 ", написа Пик.

Първият транш Таки дал на татко си през 2005 година Парите били 250 хиляди лв.. Това твърди Соня пред съда, откакто Николаос обжалвал соления акт на Национална агенция за приходите. Следващият транш бил 50 бона, които били изхарчени за Мерцедеса, твърди столичен седмичник. Същата сума му дал и през 2006 година
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР