Заради провеждането на традиционния за Дните на Хасково лекоатлетически крос

...
Заради провеждането на традиционния за Дните на Хасково лекоатлетически крос
Коментари Харесай

Крос ще затрудни трафика Хасково-Димитровград

Заради провеждането на обичайния за Дните на Хасково лекоатлетически крос „ Ванко Дяков “ през днешния ден преди обяд ще бъде спирано придвижването в сектори от пътя Димитровград – Хасково и Хасково – Минерални бани, оповестяват от Агенция „ Пътна инфраструктура “.

Кросът започва в 10 часа пред димитровградското бивше кино „ Химик “, а финалът се чака по обяд до хотел „ Аида “ в Хасково. Записването за присъединяване е преди старта. За участниците от Хасково уредниците от общината обезпечават транспорт, като рейсовете потеглят в 8.30 часа от пл. „ Спартак “.

За безвредното осъществяване на лекоатлетическия крос е належащо водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като следват прецизно поставената пътна сигнализация, напътствията на съпътстващите колоната коли и регулировчиците, предизвестяват от АПИ.

Трафикът ще бъде лимитиран в секторите:
· Участък 1 – в Димитровград ще се стопира придвижването по дясното платно на бул. „ Трети март “, в правата от кино „ Химик “ до кръговото кръстовище с път I-5 Димитровград – Хасково;

· Участък 2 – от края на гр. Димитровград до пътен възел „ Хасково “, съвпадащ с път I-5 /от 278-ми до 288-ми км/ и по път III-806 Хасково – Минерални бани в сектора от пътен възел „ Хасково “ до началото на гр. Хасково. Състезателите ще употребяват единствено спешната лента на десните платна на двете прави. Колоната от участници ще се съпровожда от два автомобила, обозначени с пътна сигнализация. Те ще пренасочват в лявата лента за придвижване идващите от Димитровград коли. На кръстовищата прекосяването на състезателите ще се обезпечава от регулировчици;

· Участък 3 – в гр. Хасково, от началото на гр. Хасково при км 0 на път III-806 Хасково – Минерални бани до кръстовището с бул. „ Съединение “ и по-късно по бул. „ Г. С. Раковски “ до хотел „ Аида “, където е финалът на надпреварата.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР