Заради лошите метеорологични условия са затворени пристанища в Гърция. Движението

...
Заради лошите метеорологични условия са затворени пристанища в Гърция. Движението
Коментари Харесай

Затруднено е движението в части на Гърция заради снеговалежите

Заради неприятните метеорологични условия са затворени пристанища в Гърция. Движението в някой елементи от страната е затруднено поради снеговалежите.

Министерство на външните работи оповестява, че придвижването на моторни транспортни средства е затруднено в обособени сектори в окръзите Драма, Родопи, Флорина, Пелас и Арта на област Западна Македония и Тракия, Арголида, Аркадия в област Пелопонес, Етолия и Ахея в област Ахарне, Евия, Фтиотида, Евритания в Централна Гърция, Кардица и Магнисия в област Тесалия.

В региона на столицата Атина обстановката е под надзор като се изключи затворени сектори на ул. " Пендели " в посока Неа Макри.

Заради неприятното време са затворени пристанищата Рафина и Лаврио, а един транспортен съд от пристанище Пирея до Цикладите е анулиран. За някои по-малки пристанища автобусите се реализират след решение на капитана на плавателния съд.

Към момента остават затворени периферни пътища. Основните пътни артерии може да се смятат за обикновено проходими в зимни условия.

Посолството на Република България в Атина осведоми, че все още не са постъпвали сигнали от наши сънародници за зародили проблеми.

Метеоролозите чакат утежняване на времето по-късно денем. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР