Заради коронавируса много хора се принудиха да заживеят заедно със

...
Заради коронавируса много хора се принудиха да заживеят заедно със
Коментари Харесай

Турските сериали ряпа да ядат: Баба офейка със зет си, докато щерка й му ражда син

Заради ковид доста хора се принудиха да заживеят дружно със свои близки. Едни избраха да се пренесат при родители, с цел да им оказват помощ при развъждането на децата. Други като артиста Брус Уилис събраха сегашна и някогашна брачна половинка, дребни и отраснали деца, дори и гаджетата им, с цел да понасят по-лесно насилствената обществена изолираност.

Такъв е проектът и на 24-годишната англичанка Джес Олдридж. Тя има едногодишна щерка и когато схваща, че е бременна повторно, взема решение, че е добре да отиде в дома на майка си Джорджина Олдридж. Така ще е несъмнено, че даже да има ограничавания поради пандемията, постоянно ще може да разчита на помощ, оповестява 24chasa.bg. Мести се дружно с гаджето си Райън Шелтън, от който е бременна. 29-годишният мъж наподобява удовлетворен от вероятността да живеят с родителите на Джес. Когато се ражда синът им Рубен, той е в болничното заведение. Позира за фотография с него и Джес, която бързо е пусната в обществените мрежи. Въобще всичко наподобява като едно щастливо и чакано събитие.

Когато обаче майката си идва у дома с бебето, с изненада схваща, че Райън и Джорджина са избягали дружно. Причината е гореща любовна спекулация сред двамата, поради която вземат решение повече да не лъжат половинките си. Те скрито се подслоняват в дома на сестрата на Джорджина, без даже да допускат, че единствено след няколко дни ще се трансфорат в гореща тематика за медиите и мъчно ще могат да продължат живота си, тъй като всяка тяхна стъпка ще бъде дебната от кореспонденти, а обществените мрежи ще са цялостни с мнения за “най-лошия татко ” и “най-палавата баба ”.

Според Джес, която първа проговаря за случилото си пред британските таблоиди, любовната спекулация сред нейното гадже и майка йвероятно е почнала по-рано. Докато стояла тежко бременна да гледа телевизия с татко си в хола, двамата постоянно оставали да пият в кухнята. Чувало се по какъв начин се смеят и забавляват, само че тя го отдавала на алкохола, който консумирали. Понякога й се коствало, че флиртуват, само че се стараела да прогонва сходни мисли от главата си, защото се чувствала неловко.

Като връща обаче в този момент лентата обратно, си дава сметка, че е имало смущаващи неща в държанието и на двамата. 44-годишната й майка почнала да се облича по-предизвикателно, а Райън да я предизвиква с похвали. Веднъж даже видяла по какъв начин той слага ръка върху ханша й и когато го попитала какво прави, той дал отговор троснато, че просто се пробва да мине, без да се сблъскат.

“Случват се такива неща. Никой не избира в кого да се влюби ”, е сбитият коментар на Джорджина, която към този момент има шест внучета. Зетят Райън пък твърди, че е влюбен в нея и не се интересува какво мислят другите за това. Двамата са решени да продължат живота си дружно и изчакват пристрастеностите да се успокоят, с цел да могат да вземат движимостите си от къщата, която бързо напущат ден след раждането на Рубен.

Първоначално Райън осведоми Джес посредством есемес, че си потегля, тъй като му е писнало да го упрекват, че има спекулация с майка й. По-късно обаче се оказва, че и Джорджина е направила същото и в действителност двамата се се подслонили на дивана в хола на сестра й, до момента в който си намерят уместно любовно гнездо.
“Това, което майка ми направи, е извънредно. Очаквах бабата да се влюби в бебето, а не в татко му. Райън ми е изневерявал най-малко три пъти преди и ми се коства смешно да настояват, че имат мощна връзка ”, споделя Джес пред “Сън ”.

Вестникът разкрива, че майка й се е пробвала да изясни случилото се посредством серия есемеси до нея. В един твърдяла, че Райън я ухажвал от три години и тя се е предала едвам през последните 6 месеца. Споделял с нея всички свои прекарвания и станали толкоз близки, колкото малко хора могат да схванат. Самият Райън загадъчно споделя, че всяка история има две страни и истината това да се случи се знае в фамилията.

Съпругът на Джорджина – 56-годишният Ерик, към този момент пази безмълвие по въпроса. Според другата им щерка Ема той е унищожен от случилото се. “Татко изобщо не се оправя с всичко това. Съсипан е, тъгува доста. Тя постоянно е била негова опора и в този момент не знае по какъв начин да продължи без нея. Всички се усещаме предадени от мама ”, разяснява сестрата на Джес.
До появяването на Райън във семейството всичко наподобява добре. През 2018 година във връзка 10-годишнината от сватбата си Джорджина и Ерик възобновяват брачните си клетви в черква.

Правят огромно празненство с изискани тоалети, на което участват всички техни близки. Няколко седмици по-късно обаче Джорджина стартира да демонстрира засилен интерес към новото гадже на Джес. Насърчава връзката им, въпреки много другари на Райън да го дефинират като момче, което постоянно сменя девойките. След година, през 2019 година, се ражда първото им дете – момиченце, което вземат решение да нарекат Джорджина, тъкмо като баба му. Самата тя продължава да играе ролята на правилен асистент на младата двойка.

“Отидохме да живеем при тях, тъй като тя даде обещание да оказва помощ за децата. Все споделяше, че с новото бебе ще бъде по-лесно, а се оказа, че ще е надалеч по-трудно ”, споделя Джес. Джорджина е с тях и при двете раждания. След като гръмва абсурдът с любовното им бягство, се схваща, че е чакала с колата си Райън пред болничното заведение, до момента в който той за повторно вижда новородения си наследник и евентуално за финален. “Остана единствено към 10 минути при нас, тъй като бързаше, само че тогава не знаех, че към този момент е било в ход тяхното бягство. Получих няколко часа по-късно известието му, че ме напуща ”, споделя Джес.

Малко по-късно Райън трансформира и статуса си във фейсбук от привързан на самостоятелен, което шокира приятелите им и те стартират да й звънят, с цел да схванат какво се случва. През първите дни и зетят, и бабата отхвърлят да са дружно, само че в последна сметка признават. “Когато научих, ми прилоша. Няколко седмици преди да вляза в болница, майка ми сподели, че желае да напусне татко ми, само че в никакъв случай не съм предполагала, че ще се забърка с моето момче. Целият ми живот се срина. Изгубих и майка, и мъж ”, изяснява Джес.

35-годишна рускиня подари с щерка доведения си наследник

В Русия също стана известна невероятна любовна история по време на пандемията. 35-годишната блогърка Марина Балмашева заяви на хилядите си последватели в инстаграм при започване на тази година, че е родила щерка от доведения си наследник Владимир.

Любовната искра пламва посред им, когато 20-годишният юноша от първия брак на брачна половинка й Алексей идва на посетители по време на почивка от университета. Чувствата им са толкоз мощни, че Марина се развежда през предходната година с татко му след 14 година брак. Заподозряна е обаче, че е почнала любовна спекулация със сина още до момента в който е бил малолетен. Заради това е лишена от право да бъде приемен родител на 5 деца, за които дружно с Алексей са се грижили.

Бившият брачен партньор я упреква обществено, че е прелъстила Владимир и че е напускала брачното им легло измежду нощ, с цел да отива в неговата стая. Направила си пластични интервенции, с цел да наподобява по-млада и привлекателна за момчето.

Балмашева не отхвърля подобренията по тялото си, само че изяснява, че са били наложителни, защото е изгубила внезапно доста килограми. Бързото й напълняване и по-късно намаляване се дължали на дълги, несполучливи опити да забременее от брачна половинка си Алексей, което обаче се случило доста бързо от сина му Владимир. Сега живеят щастливо с дребната си щерка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР