ЛАС ВЕГАС (АП) — Поговорката на НБА гласи, че сериите

...
ЛАС ВЕГАС (АП) — Поговорката на НБА гласи, че сериите
Коментари Харесай

Звездите вдъхват нов живот на сериите с навлизането на Голдън Найтс в мач 4

ЛАС ВЕГАС (АП) — Поговорката на НБА гласи, че сериите от плейофи не стартират в действителност, до момента в който домакинският тим не загуби.

Плейофната серия от първия кръг на НХЛ сред Вегас и Далас може в действителност да не стартира, до момента в който домакинът не победи.

Защитаващият купата си Голдън Найтс наподобява пое надзор над серията, като завоюва първите два мача в Далас, само че Звездите дадоха отговор с победа с 3-2 продължения в събота вечерта в Лас Вегас.

Възможно е Звездите да открият нещо, което ще им бъде от изгода при влизането в мач 4 в понеделник вечерта в Лас Вегас (21:30 ч. EDT /ESPN). Те бяха доста по-доминиращи, в сравнение с демонстрира резултатът, с 27 високоопасни шанса за четиримата на Найтс. Ако не бяха 43-те спасявания на вратаря на Вегас Лоугън Томпсън, Звездите щяха да подпечатат успеха доста преди края на регламента.

„ Не е просто да побеждаваш, значимо е и по какъв начин побеждаваш, “ треньорът на Звездите Пийт ДеБуър споделих. „ Мисля, че се надграждахме към тази игра (в) елементи от Игра 1, по-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР