Кадър Дарън Боус, Туитър Майка и баща с разбито сърце

...
Кадър Дарън Боус, Туитър Майка и баща с разбито сърце
Коментари Харесай

3-годишният Александър почина след болки в корема

Кадър Дарън Боус, Туитър

Майка и татко с разрушено сърце разкриха пред медиите, че тригодишният им син Александър ненадейно умря, откакто е имал стомашни болки.

Те желаят казусът да набере популярност по света, с цел да бъде проучена тази смъртоносна и неразучена болест.

Тригодишният Александър Боуз от Ланкастър умря ненадейно. Той е страдал от признаци на стомашна болест, само че гибелта към момента е необяснима даже след аутопсия.

Семейството му набира средства, с цел да увеличи осведомеността и проучванията за това заболяване.

Детето имало болки в корема и отмалялост в продължение на дни. Въпреки признаците на „ приливи и отливи “, дребното дете се насладило на „ прелестна “ Коледа, играейки с по-малкия си брат Фреди, описа Дейли мейл.

Александър е описван като „ радостно малко момче “ от съкрушените родители Ема Купър и Дарън Боуз. Той е умрял на 26 декември, откакто е чествал Коледа. Лекарите към момента не знаят точната причина.

Дори аутопсиите не съумяха да разкрият повода за неочакваната му гибел.

Припомняйки гибелта на сина си лекар Купър сподели, че Александър се е чувствал „ малко зле “, преди да напусне дома си, с цел да изведе на разходка двугодишния му брат Фреди. 34-годишната жена описа за ужаса си, когато видяла сините мигащи светлини на полицейски микробус, паркиран пред дома й, когато се върнала. Не е ясно дали е имало кола за спешна помощ. Александър е откаран по неотложност в болница, само че умрял същата вечер.

Около 40 деца умират от неочаквана необяснима смърт  всяка година във Англия. Категорията включва смъртни случаи измежду младежи от една до 18 години, като повода остава неизяснена след задълбочено следствие. Има повече необясними смъртни случаи измежду младежите на възраст от една до девет години, в сравнение с смъртните случаи вследствие на пътнотранспортни катастрофи, пожари или удавяне. Лекторът по наказателно правораздаване доктор Купър сподели: „ Той обичаше колите, Зайчето Питър Зайо, да прекарва време със фамилията си, да играе навън “.

Обсъждайки неочакваното заболяване на Александър, тя разкри по какъв начин той е бил „ малко зле “ на 26 декември. Тя разказа признаците му като „ включване и изключване “, само че не е ясно по кое време за първи път се е разболял. Д-р Купър сподели, че фамилията е имало „ прелестна “ Коледа. Тя сподели: „ Имам прелестни мемоари по какъв начин той танцува с Фреди на инцидентен принцип на „ Маскирания артист “, който в никакъв случай преди не сме гледали. „ На 26 декември той беше малко зле, само че нямаше температура или нещо сходно, нищо изключително съществено.

„ Излязох на разходка с Фреди и се върнах с полицейски ван пред къщата ми  отидохме напряко в болничното заведение и той умря по-късно същата вечер. Не поисквам това на нито един родител “

Д-р Купър и Дарън Боуз, които чакат третото си дете през идващите няколко седмици, се пробват да покачат осведомеността за неочакваната и непредвидена гибел в детството. Двамата са организирали набиране на средства на името на Александър. Много малко научни проучвания са извършени в Внезапната и непредвидена гибел в детството в съпоставяне със синдрома на неочаквана детска гибел (SIDS). И двете по-често се появяват, когато децата спят.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР