Британците, омръзнали от дъжда, който замени слънчевото греене през уикенда,

...
Британците, омръзнали от дъжда, който замени слънчевото греене през уикенда,
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Точната дата във Великобритания ще бъде по-горещо от Малибу след влажно и гръмотевично измиване

Британците, омръзнали от дъжда, който размени слънчевото греене през уикенда, ще бъдат доста щастливи да схванат, че Обединеното кралство скоро ще бъде по-топло от слънчевия Малибу.

През уикенда нацията се забавлява, защото в Лондон и елементи от юг бяха регистрирани меки 26,5C. Днес беше сменен от заплаха от гръмотевични стихии и дъжд на доста места, като жълтите предизвестия остават тук-там и до на следващия ден.

Мнозина може би към този момент мечтаят да си вземат отмора на слънце, с цел да получат загар - само че след няколко дни изискванията вкъщи ще значат, че никой няма да би трябвало да се качва на аероплан. Прогнозите демонстрират, че идва стопляне през идващия месец - като живакът ще скочи до удобните 23C тук-там в Обединеното кралство както в неделя, 19 май, по този начин и във вторник, 21 май. За съпоставяне, в същия ден в Малибу, Калифорния, ще бъде ниско 16C.

Въпреки че може да е топло, Метеорологичната работа предизвестява, че може да има и дъжд. Тяхната прогноза гласи: „ Променливо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР