Coronation Street потвърди самоличността на тайния син на Бърни Уинтър

...
Coronation Street потвърди самоличността на тайния син на Бърни Уинтър
Коментари Харесай

ITV Coronation Street потвърждава самоличността на тайния син на Бърни - и той е свързан с Лорън

Coronation Street удостовери самоличността на тайния наследник на Бърни Уинтър и той към този момент споделя връзка към калдъръма.

Беше разкрито, че артистът Джейкъб Робъртс се е включил към сериала като Кит, същинското му име е Кристофър Грийн и той е от дълго време изгубеният наследник на Бърни, който беше осиновен преди съвсем 30 години. Но Кит също е обвързван с различен резидент на шоуто, като това удостовери, че той е обвързван с историята за изчезналата Лорън Болтън.

Върнете се към Бърни и почитателите неотдавна научиха, че тя има скришен наследник, който никой не знаеше по отношение на. След като се довери на Дев Алахан за детето си в последния епизод, тя се зае да го откри и наблюдава няколко мъже на име Кристофър Грийн.

Един от тези мъже беше Кит и Бърни беше заставен да признава всичко за търсенето си и по какъв начин се е надявала, че най-сетне е намерила сина си, който е кръстила Зодиак. Но тя беше с разрушено сърце, когато той се нахвърли против нея и съобщи, че е хванала неверния човек, отричайки, че той е неин наследник.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР