Ако не се е самозабравила, че сме приятелки, даже като

...
Ако не се е самозабравила, че сме приятелки, даже като
Коментари Харесай

Бони огорчена от Софи Маринова: Ромка съм, но не обичам ромски номера

„ Ако не се е самозабравила, че сме приятелки, дори като сестри, да ми звънне да почистим нещата. Не аз съм ги предизвикала ”, изригна певицата от Сливен

Новината за спора сред Бони и Софи Маринова разтресе сектора и към този момент от няколко дни е съществена тематика в гилдията. Причината е, че до преди този момент се знаеше, че двете ромки са близки приятелки от години, дори се обичат като сестри. Кога тъкмо и за какво връзките им са се трансформирали, не е ясно. Може би нямаше да се разбере, че са скарани, в случай че не се бе появил клип от празненство, в който Бони подценява музикален привет от колежката си. С видеото се провокирали отрицателни настроения, оплака се изпълнителката на „ Клада от пристрастеност ”, и било пуснато в обществените мрежи от ПР-ът на Софи. Това в допълнение обидило Бони.

Клипът е от ваучър за ромската Василица. Певиците участвали по покана на брачна половинка на своя колежка. От фрагментите се вижда по какъв начин Софи пее и отива до маса, към която са седнали Наталия Гуркова – „ Мис България ” 1998 година, Бони и други. Софи поздравява миската, която през днешния ден е фешън дизайнер, а след това и колежката си, която обаче е забила взор в телефона си. „ Бони, за доста години! ”, поздравява я Софи, само че Бони даже не я поглежда. Само махва с ръка, като че й е досадно и има нещо по-важно сега. „ Да сте ми живи и здрави! ”, додава Софи, преди да напусне неловката обстановка. През март при своя медийна изява, Бони посочи, че жестът, който направила, не бил към Софи, а към прочут, който в тогава застанал до нея и викал името й. Понеже Бони била заета с нещо в телефона си, махнала с ръка да не я занимава тъкмо в този момент.

„ Да, гледах в телефона си, само че имах нещо доста значимо ”, съобщи Бони тези дни и в подкаста на Ивка Бейбе. Бързо обаче даде да се разбере, че повода да не е приела поздрава от колежката си е по-скоро друга. „ Ако фактически Софи е имала потребност да ме види, би могла да пристъпи още две крачки и да каже: „ Абе, Бонче, гледаш си в телефона. Как си? ”, предложи певицата. Този вид звучи мъчно изпълним. Най-малкото, тъй като в тази ситуация Софи изявява на празненство с доста посетители и ще би трябвало да прекъсне песента си, с цел да попита колежката си какво я тормози. „ Обидена съм на Софи доста ”, призна Бони. Не би разказала за какво, само че посочи, че доста обичала колежката си и през години е правила доста за нея. В продължение на 20 години, колкото очевидно е траело другарството на певиците, Бони нееднократно даже си давала последните пари на Софи, тъй като имала потребност.

„ Детето ми е учило за двама ”, посочи Бони още, изтъквайки, че щерка й Михаела пособия доста на Лоренцо в учебно заведение. Изпълнителката на „ Клада от пристрастеност ” и „ Ти нямаш сърце ” дори постоянно отменяла приятелката си в грижите за сина й. Гледала Лоренцо като дребен, както щерка си. Близката дружба на Бони със Софи обаче ненадейно се развалила. Певицата от Сливен не издава повода, само че акцентира няколко пъти, че не ненавижда колежката си, няма неприятни планове и усеща, както и не изпитва завист и злоба към нея, както се коментирало, след появяването на въпросния клип. Бони изрази вяра, че както се е случвало да звъни на колежката си в сложни обстановки, с цел да я увери в поддръжката си, по този начин може Софи да върне жеста. „ Ако не се е самозабравила, че сме приятелки и колежки, дори като сестри, може да ми звънне да почистим нещата, макар че аз не съм ги предизвикала. Тя доста добре знае… ”, съобщи Бони.

Тя е афектирана и от метода, по който разтърсената й дружба със Софи стана публично притежание. А точно, че ПР-ът на Маринова пуснал видеото с пропуснатия от Бони привет в обществената мрежа и написал: „ Да видиш почитание ”. „ Аз не се дразня, в случай че той или тя са имали потребност от това. Нямам проблем. Не мисля, че е хубаво да се основават такива интриги и е безсмислено… Абе, циганка съм, само че циганските номера не ги обичам… Не обичам интригите. Всичките ми другари знаят, че не съм подправена и съм откровена. Дори и тя знае ”, съобщи Бони. И тогава напомни, че 20 години е потвърдила другарството си със Софи, била чистосърдечна и предана. Близки са от началото на музикалния си път.

„ Каквито и неточности да е правила, постоянно съм прощавала, постоянно съм била доброжелателна. Защото в другарството не трябва да има изменничество, обири, задкулисие, престореност. Така че аз нямам неприятни намерения към Софчето ”, съобщи Бони.

Софи Маринова към този момент не е реагирала на думите на колежката си. В сектора се приказва, че гласовитата певица, която постоянно е страняла от кавги, интриги и разправии, отказвала да влиза в спор с Бони. Никога нямало да си разреши да каже неприятна дума за нея, както и за който и да било.

На фотографията горе: Бони (в средата) и Софи (първата вляво) при започване на кариерата си с колежки. Софи е в скута на Кали, която пък държи ръката на Еми Стамболова

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР