Жена, която насърчи група ученички да бият млада ученичка пред

...
Жена, която насърчи група ученички да бият млада ученичка пред
Коментари Харесай

Жена, насърчила група ученици да бият младо момиче пред шикозно училище, бе вкарана в затвора

Жена, която насърчи група ученички да бият млада ученичка пред шикозно учебно заведение в Съри, беше вкарана в пандиза през днешния ден за подбудителство към насилието.

Във видеото, което Mirror избра да не споделя, група възпитаници атакуват 15-годишното момиче, скубят косата й и я ритат и удрят, до момента в който е влачена на земята. Битката, която се организира пред колежа Томас Найвет в Ашфорд, Съри, беше снимана на мобилни телефони и стана вирусна онлайн.

В фрагментите Уини Конърс, на 40, може да бъде чута да крещи поощрение на бруталните нападатели, като им споделя: „ ударете лицето й, ритайте лицето й, хванете лицето й “. Съобщава се, че момичето е претърпяло голям брой натъртвания и порязвания вследствие на тестването си.

Това беше излъчено в Гилдфордския кралски съд в понеделник, като съдията назова нападението „ непоносимо “, добавяйки, че засадата след уроците явно е била авансово планувани. Днес Конърс от Стейнс-он-Темз, Съри, заплати цената за подстрекаването на биещите се девойки, когато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР