Заради дербито между Спартак (Варна) и Черно море, което ще

...
Заради дербито между Спартак (Варна) и Черно море, което ще
Коментари Харесай

Заради дербито между Спартак и Черно море ще има ограничение на движението в града

Заради дербито сред Спартак (Варна) и Черно море, което ще играе в събота от 15:15 часа на стадион " Спартак ", ще има ограничавания на придвижването в града, оповестиха от пресцентъра на полицията в крайморския град.

От 13:00 до 18:00 часа в деня на дуела поетапно ще се стопира придвижването на пътни транспортни средства с пропускане на рейсовете от всеобщия градски превоз по няколко пътни прави - от кръстовището на бул. " Цар Освободител " с бул. " Осми Приморски полк " до кръстовището с ул. " Отец Паисий " и ул. " Прилеп " от кръстовището с ул. " Кестен " до централния вход на стадион " Спартак ". Временни прекъсвания на придвижването ще има и по правите бул. " Осми Приморски полк " от кръстовището с ул. " Н. Й. Вапцаров " до кръстовището с ул. " Царевец ", както и южното платно на ул. " Царевец " от кръстовището с бул. " Осми Приморски полк " до кръстовището с бул. " В. Левски ".
 Рекорден брой служители на реда ще охраняват дербито на Варна Рекорден брой служители на реда ще охраняват дербито на Варна
В деня на срещата и до три часа след неговото привършване не се позволява предлагането на алкохолни питиета в спортната зона. Забраната е според чл.15 от Закона за запазване на публичния ред при осъществяване на спортни мероприятия.

Организаторите би трябвало да вземат нужните ограничения за обезпечаване естественото протичане на футболната среща. Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи ще охранява дербито с невиждан брой униформени - 350 души и 6 полицейски кучета.

Преди дербито на Варна, което е първото от 13 години насам, Черно море заема 6-то място във краткотрайното класиране на efbet Лигата с 24 точки от 13 дуела и мач по-малко. Спартак пък е на последното 16-то място с актив от 5 точки от 14 срещи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР