Запознанството ни с плодовете или зеленчуците винаги е съпътствано още

...
Запознанството ни с плодовете или зеленчуците винаги е съпътствано още
Коментари Харесай

Кое да предпочетем - повече плодове или зеленчуци? А защо не и от двете?

Запознанството ни с плодовете или зеленчуците постоянно е придружено още от ранна детска възраст. В занимателните градини постоянно припявахме радостни песнички, с които научавахме в детайли за характерностите и приложенията на тези чудни блага от природата - зеленчуци, който не яде, той огромен не ще да… сещате се, нали? Години по-късно тези артикули за съвсем всяко ядене, което имаме удоволствието да вкусим, не престават да бъдат неизменим сателит в нашето по-голямо и пораснало всекидневие.  

Понякога им се любуваме за закуска, различен път за обяд или вечеря, а в някои случаи даже ги използваме и като муза за изобразяване, че даже и за украса. Днес без подозрение плодовете и зеленчуците заемат необятно приложение в нашия актуален и живописен живот. Същото важи и когато се опитваме да ги използваме в избрани хранителни менюта, в които съотношението от време на време е в интерес на зарзаватите, а различен път в сладко-киселите изкушения. Не са малко случаите, в които прибавяме по още едно малко резенче портокал към утринната ни закуска, или пък по някое друго сладко картофче към вкусната ни вечерна манджа. Това е по този начин, тъй като мъчно се намира нещо по-вкусно и прелестно за ядене от пресните и свежи плодове или зеленчуци.  
Lidl Plus предлага атрактивни понижения в група аптеки през февруари
През февруари потребителите на мобилното приложение Lidl Plus могат да се възползват от понижения до 20% в групата аптеки SoPharmacy за...
Прочети повече
А, в случай че желаеме да открием богат подбор от плодове и зеленчуци, умерено можем да посетим някой от магазините на Lidl, където с изключение на свежото качество на тези артикули, получаваме и спомагателни отстъпки за избрани типове от тях през февруари. Благодарение на тематичния Купон+ в мобилното приложение Lidl Plus, през този месец всички консуматори, които закупят пресни плодове и зеленчуци във веригата, натрупат суми и могат да получат спомагателни купони за отстъпка при последващо извършване на покупки на определени типове от тях. При постигане на сума от 10 лева, потребителите получават ваучър за 50% отстъпка за кг портокали при последваща покупка, а при 20 лева купонът премия ще зарадва клиентите с отстъпка от 50% за кг сладки картофи. Мобилното приложение разрешава и достигането на последващи равнища, където процентите за отстъпки на избрани плодове или зеленчуци се усилват. Дори може да си купим 1 брой ананас единствено за 1 стотинка след направени покупки на стойност от 50 лева и активиране на получения ваучър.  

По този метод можем освен да пестим при последващо извършване на покупки в комерсиалните обекти на веригата, само че и да разнообразяваме нашето хранително меню с това, което най-вече желаем. Дали ще предпочетем да прибавим повече зеленчуци към апетитната ни фамилна вечеря или пък ще приготвим апетитен следобеден плодов десерт - няма значение. Със спестяващото ни средства мобилно приложение Lidl Plus можем да получим всичко това - бързо, елементарно и комфортно.  

А, в случай че би трябвало да дадем прецизен отговор на заглавието към този материал, умерено можем да споделим, че усетите и страстите, които откриваме в тези блага от природата в никакъв случай няма да ни омръзнат, тъй като любовта и запознанството ни с тях датира още от деца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР