Заподозреният за убийството на 7- годишно дете в село Сотиря

...
Заподозреният за убийството на 7- годишно дете в село Сотиря
Коментари Харесай

Близки на убитото в Сотиря дете организират бдение

Заподозреният за убийството на 7- годишно дете в село Сотиря остава под засилена полицейска защита в болничното заведение в Сливен най-малко още една седмица.

Снимка: btvnovinite.bg

В понеделник в болничното заведение ще има изнесено правосъдно съвещание, на което прокуратурата ще изиска за Мартин Трифонов непрекъсната мярка „ Задържане под стража”.

Снимка: btvnovinite.bg
Прокуратурата през днешния ден повдигна три обвинявания на 21-годишния мъж – за ликвидиране по изключително нечовечен метод на малолетно лице, за обезчестяване и за блудничество.

Снимка: btvnovinite.bg
Понеделник е разгласен за Ден на печал в Община Сливен. Близки на жертвата пък провеждат на 19 август бдение пред община Сливен.

Пред bTV майката на Мартин Трифонов призна, че му е пособия в първите часове след бягството, само че не има вяра, че е направил тежкото закононарушение.
Снимка: btvnovinite.bg
С

Стоянка Стоянова описа, че във съдбовния ден Мартин отишъл до магазина рано сутринта и се върнал чак следобяд.

От служителите на реда схванала какво е направил синът й. Признава, че до момента в който се укривал в гората, идвал у дома за храна.
Майката на Мартин Трифонов призна, че помогнала на сина си Повдигат три обвинявания на обвинения за убийството на 7-годишното момиче
В дома на Мартин няма негови фотоси, само че пазят рисунките му. Майка му споделя, че бил добър възпитаник и мечтаел да стане художник.

Стоянка Стоянова твърди, че след задържането му е желала среща с него, само че от полицията й отказали.
Къде се е укривал Мартин Трифонов в първите часове след закононарушението? Според полицията арестуваният не е възнамерявал закононарушението
Според очевидци, Мартин Трифонов, обвинен за убийството на детето, се е укривал в местността „ Каменка” по време на бягството си.

През последните години Мартин обирал повече от пет пъти къщата на стара жена, която живее сама в региона. Жената споделя, че всякога подавала сигнал в полицията за набезите, само че не се страхувала от Мартин.

От беглеца обаче се уплашила Мима, когато го срещнала през вчерашния ден часове преди да го арестуват и викнала мъжа си на помощ.

По петите на обвинения се включва и Диян. Той води служителите на реда на местата, където може да се скрие.

След близо два часа обграждане и претършуване белезници щракват на ръцете на обвинения. Според полицията арестуваният не е възнамерявал закононарушението. Тестовете за опиати на 21-годишния мъж са отрицателни
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР