Започваме втората сесия на 44 Народното събрание. Пожелавам да е

...
Започваме втората сесия на 44 Народното събрание. Пожелавам да е
Коментари Харесай

Нинова открои 3 проблемни теми и посочи какъв абсурд е предложил Валери Симеонов

Започваме втората сесия на 44 Народното събрание. Пожелавам да е ползотворна и за Народното събрание, и за народа ни. Поздравявам и мюсюлманите – бъдете здрави. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при започване на пленарното съвещание.

Тя уточни, че ни предстоят две значими неща - председателството на Европейски Съюз и бюджета.

„ За политиките в това председателство вие имате нашата поддръжка, само че до края на годината, вие ще имате нашата позиция какво би трябвало да се случи. Що се отнася до вътрешната политика, има доста проблеми за решение. Нека някой да не стане афектиран или обиден “, обърна се тя към ръководещите.

„ Поставяме си една стратегическа цел – понижаване на бедността. Днес към този момент имаме и работещи небогати – един на всеки 10, имаме небогати пенсионери. Близо 2 млн. са на прага на бедността. Смятаме да преборим този проблем с съсредоточаване върху 3 тематики – обучение, стопанска система и битка с паралелната страна “, съобщи Нинова.

„ Да не се замеряме с взаимни обвинявания. Искате господин Цветанов консенсус и съгласие, само че то би трябвало да мине през разбор “, обърна се поименно Нинова, като открои задачите на Българска социалистическа партия по отноошение на образованието..

„ Спешно, в действителност незабавно и в доста диалози, би трябвало да предприемем ограничения в образованието и не силови. Това да се върви от врата на врата, А това, което уточни вицепремиерът Симеонов, да се лишават децата, е парадокс. Ние ще предложим своята опция “, съобщи Нинова и даде образец с концепцията за един учебник на клас и загатна абсурда с черно-белите учебници.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР