Започна предаването на изборни протоколи в столичната зала Арена Армеец.

...
Започна предаването на изборни протоколи в столичната зала Арена Армеец.
Коментари Харесай

Опашки пред Арена Армеец. Манолова: Преправят протоколите

Започна предаването на изборни протоколи в столичната зала " Арена Армеец ". Пред залата към този момент се образуват опашки от чакащи.

На тези избори в " Арена Армеец " се предават протоколите от секционните комисии в 2 от общо трите изборни региона в София – 23 и 25 МИР.

Засега няма напрежение. Членовете на мобилните секции за хора с увреждания и карантинирани стояли повече от един час пред залата.

" Най-големият проблем беше, когато дойдохме до " Арена Армеец ", с цел да си предадем бюлетините, един час ни държат извън на студа, бусът – неотопляем, гладни, изтощени и те не ни пускат, тъй като и ние не знаем, а за по кое време ще се приготвят – никой не знае. Влезнахме и почти всичко стана ", съобщи пред БНР Изабела Александрова, ръководител на 86 секция в кв. " Лозенец " за хора сложени под карантина.

И пред Нова тв членове на секционните комисии споделиха, че е имало закъснение преди началото на отчитането. " Веднага след края на изборния ден попълних протокола си. Започна обаче едно ужасно закъснение. Не ни даваха да тръгнем без позволение. Чакахме още 40-50 минути в региона на учебното заведение. След това ни качиха в такситата. Придвижвахме се с тях – всяка секция в обособена кола. Правихме доста спирки по пътя, тъй като се оказа, че залата не е подготвена за нас. Правихме по 20-30 минути почивки на Околовръстното в такситата. Имаше поток от 6-7 таксита. Патрулката ни придружаваше ", описа член на столична комисия пред малкия екран.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР