Започна организацията на нов национален протест срещу управлението на БФС.

...
Започна организацията на нов национален протест срещу управлението на БФС.
Коментари Харесай

Феновете подготвят нов протест срещу БФС

Започна организацията на нов народен митинг против ръководството на БФС. Той ще се организира на 15 март 2024 година, а както е известно на тази дата би трябвало да се състои Конгресът за избор на нов президент на футболната ни централа.

Това написаха от " Facebook " страницата " Оставка на БФС отпред с Боби Михайлов ", която се явява уредник на почитателите:

„ 15 март 2024 година! Да спрем измамата дружно! Търсят се “квестори ”, които да наблюдават за вярното протичане на Конгреса! Оставка се подаде, само че президент на БФС към момента е Борислав Михайлов. Това значи едно - тези не желаят да си потеглят и ще създадат всевъзможни измами и измами, с цел да се задържат на власт, по тази причина народът би трябвало още веднъж да се намеси!

На 15 март, ще се съберем няколко хиляди “квестора ”, с цел да не допуснем от този Конгрес като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната от горната страна фигура, която да работи по модела “Борислав Михайлов ”.

 

Конгресът ще бъде в столичния хотел " Маринела ". Поради тази причина футболната общност се съмнява в прозрачността на осъществяване.

Припомняме, че при последния сходен митинг против Борислав Михайлов преди квалификацията за Европейското състезание сред България и Унгария се стигна до съществени конфликти сред футболни ентусиасти и полиция. Тогава бяха ангажирани 1600 чиновници на реда. Стигна се и до потреблението на водни оръдия. А десетки бяха задържани и откарани в болница.    
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР