Запитвания за жилища на цена от 600 евро на кв.

...
Запитвания за жилища на цена от 600 евро на кв.
Коментари Харесай

Запитвания за евтини жилища заляха Артекс в социалните мрежи

Запитвания за жилища на цена от 600 евро на кв. метър и оферти за подмяна на парцели заляха страницата на строителната компания " Артекс " във Facebook, написа Мediapool.bg. Коментарите се появяват в последните часове, откакто се разбра, чепредставители на властта, отпред със зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов са съумели да си купят първокласни жилища от " Артекс " на преференциални ниски цени. Имотите на Цветан Цветанов, правосъдния министър Цецка Цачева, депутата Вежди Рашидов са много поевтини даже от междинните цени за столичния регион " Изток ", където те заедно са си напазарували.

Цените са фрапантно по-ниски и от цените, на които " Артекс " продава жилищата си. Коментиращите се заиграват и с обясненията на Цецка Цачева, че видяла дупката за основите на бъдещата постройка и решила да се поинтересува за цените и изискванията да си купи жилище там. Сделката станала без брокер и медиатори, а непосредствено с продавача " Артекс ".

Компанията е известна с атрактивните си здания, по-луксозните от които имат имена, само че всички те на високи цени, даже и в по-масови квартали като " Младост " или " Дружба ". Именно в този подтекст са мненията под по-старите изявления в профила на строителната компания, в които се популяризират постройките, издигнати от тях. Потребителите питат дали има жилища за по няколко хиляди на кв. метър и разясняват, че жилища на по-горните етажи излизат по 600 000 евро, каквито са цените във Виена, да вземем за пример.

Ето и някои от запитванията и офертите за бартер към " Артекс ", предизвикани от ценовата им политика към представители на властта и преференциалната заменка със старите жилища на Цветанов:

" Здравейте! Ще обявявате ли публично нови планове - някъде в Лозенец или Изток против 500 евро кв/м на дупка или до 700 евро кв/м на недодялан градеж. Дали за постройката по план на Франк Лойд Райт изискванията ще са идентични? Има ли и някакво концептуално систематизиране на постройките - политици, магистрати, администрация, културни дейци и тн.? Бартер със аграрни земи вероятен ли е? "

" Аз желая да допълня - по какъв начин ще обезщетите хората, които са си взели апартамент в здания с политици? Все отново да се засичаш с Цв. Цв, Цеци и Веждичката не е най-приятното нещо на света. "

" В постройката, където си е закупил апартамент господин Рашидов, ще има ли търговски площи? Бих желал да отворя магазин за алкохол и цигари. " " Давам до 850 евро/м2. Готов съм и на подмяна, имам 2 боксониери във Волуяк и Обеля. "

" Носи се слухът, че поради огромния триумф на " Къщата с буквите " готвите план " Къщата на тиквите ".

Може ли да потвърдите и вероятно да ангажирам мезонет до някоя проминентна персона. "

" Казвате, че " Архитектурата е математика... ". Да разбираме ли, че архитектурата на жилищата на Цеко, Тетка и Веждичката е по-нискокачествена?! Благодаря "

" Извинете имате ли нещо за 710 евро на квадратен метър с цел да надцакам Цветанов "

" Ще вършиме ли скоро някъде в кв. " Изток " дупка на 630 €/кв.м? Да намина инцидентно да я видя.... "

" Като виждам какъв брой са претендентите за жилища по 630 ойро, ще би трябвало да се направи лотария. "

Част от мненията съдържат една дума - " Есе ", по образеца на обява във Facebook с вест със заглавие " Напиши есе, завоюва къща за 1.7 млн. канадски $ ".

Все още никой не е цитирал Пласм 91-ви, изписан на фасадата на постройката " Летера ", в която Цветанов има един етаж. Оценката на зам.-председателя на ГЕРБ за енергийната отбрана на зданието беше посочена като съображение за преференциалната цена, на която от " Артекс " му предложили парцела. Администраторите на страницата не дават отговор на запитванията на евентуалните си клиенти

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР