Записването за тазгодишното издание на конкурса е до края на

...
Записването за тазгодишното издание на конкурса е до края на
Коментари Харесай

Конкурсът “Сайт на годината” прави карта на българския уеб бранш |

Записването за тазгодишното издание на състезанието е до края на септември. Всички участници ще получат препоръки и противоположна връзка от едни от най-хубавите специалисти в уеб сектора у нас, участващи в журито

Първата по рода си карта на българския интернет отрасъл ще сътвори екипът на състезанието “ ”. Тя ще включва разнородни уеб разработчици и дизайнери, компании за цифров маркетинг, както и други компании от сектора, взели участие в конкуренцията през годините.

Припомняме, че регистрацията за тазгодишното четвърто издание на най-престижния уеб конкурс е отворена до 30 септември на адрес.

За всички участници състезанието предлага най-качественото и налично менторство в уеб сектора. С присъединяване си в конкуренцията те ще получат освен късмет да бъдат отличени, а и скъпи препоръки от едни от най-опитните експерти в сектора, които са част от експертното жури. Сред тях има специалисти по програмиране, уеб дизайн и цифров маркетинг и те ще дадат изчерпателна противоположна връзка за оценените от тях планове. А след края на състезанието участниците ще имат опция в допълнение да им пишат за повече информация.

Не на последно място, участниците в състезанието “Сайт на годината ” ще имат опция да станат част от най-голямата уеб общественост, включваща онлайн бизнесмени, блогъри, уеб разработчици, създатели, маркетинг експерти и други Всички участващи планове ще получат и линк от авторитетния уебсайт на конкуренцията.

“Целта ни и тази година е да разпознаваем най-стойностните планове в разнообразни области, както и да промотираме работата на надарени български дизайнери и програмисти. След тежката 2020 година, в която смисъла на интернет сегмента се усили доста, в този момент виждаме сериозен прогрес и огромна конкуренция измежду участниците в другите категории ” - разяснява Жюстин Томс, основател на състезанието “Сайт на годината ”.

През 2021 година конкуренцията включва 11 категории: Корпоративен уебсайт, Сайт на стартъп или дребна компания, Електронен магазин, Институционален уебсайт, Медиен уебсайт, Продуктов уебсайт, Сайт за онлайн услуги, Сайт на събитие, Сайт на идея / Неправителствени организации, Личен уебсайт, както и мобилно приложение. Най-много регистрирани участници има в категорията Електронен магазин, което демонстрира възходящото в последно време значение на този вид уеб планове.

Церемонията по награждаване ще се състои на 4 ноември. Победителите ще получат влиятелното отличие „ Сайт на годината “ за съответната категория, неповторима статуетка и грамота. Журито присъжда и годишна специфична премия за принос в развиването на българската уеб среда.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР