Западният свят постепенно се превръща в обсадена крепост, затваряща се

...
Западният свят постепенно се превръща в обсадена крепост, затваряща се
Коментари Харесай

Медведев: Западът се затваря в клетка, докато останалият свят живее тихо в дивата природа

Западният свят последователно се трансформира в обсадена цитадела, затваряща се в клетка, до момента в който останалите живеят на независимост, сподели Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, оповестяват съветски медии.

Той назова протичащото се " любопитна трансформация ".

Политикът означи, че по-рано терминът " желязна завеса " означаваше " обсада на нежелателни страни или техни асоциации, които трябваше да бъдат изолирани от останалата част от световното общество по един или различен метод ".

Сега обаче, съгласно него, е явно, че Западът „ последователно се трансформира в обсадена цитадела, входовете към която компактно затваря със стени “.

Медведев счита, че Западът " се затваря в клетка, до момента в който останалият свят живее безшумно в дивата природа ".

„ Там му е скъпо. Нека живее в резервата “, съобщи още Медведев.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация обърна внимание на образуването през днешния ден на нови центрове за развиване, представляващи по-голямата част от международната общественост.

Те, съгласно него, са подготвени освен да заявяват личните си ползи, само че и да ги пазят.

Случващото се е директна последица от систематичната рецесия на Запад, на първо място в Съединени американски щати, уверен е Дмитрий Медведев.

" Не става въпрос единствено за закъснение на икономическия напредък и софтуерния напредък или рецесия във всички системи на ръководство. Проблемът е по-широк ", сподели той и добави, че сме очевидци на " световен идеологически и метафизичен колапс на западния мироглед ", който е изключително видимо в актуалните действителности.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР