Заместник-председателят на сдружението Левски на левскарите Никола Бушняков разкри, че

...
Заместник-председателят на сдружението Левски на левскарите Никола Бушняков разкри, че
Коментари Харесай

Никола Бушняков: Изходът от кризата за Левски е връщане на мажоритарния дял акции в клуба

Заместник-председателят на сдружението " Левски на левскарите " Никола Бушняков разкри, че почитателите на тима желаят мажоритарният притежател Наско Сираков да върне акциите на клуба.

В изявление за предаването " Още от деня " той съобщи, че силата на Левски носи въздействие със себе си.

" Има всевъзможни ползи, преплетени в Левски. Левски е най-популярната институция в България. По данни има калкулации от 1.5-2 млн. души, които симпатизират на клуба. Левски постоянно е бил лост за влияние върху госта огромен брой от хора. Когато Левски изпитва усложнение и група от хора се показват за спасители на клуба, те могат да получат дял. Когато господин Божков, в качеството си на най-богатия българин, бе притежател на клуба, той моли към последователите да стачкуват в отбрана на него и бизнесите му ", показа той.

Привърженикът на " сините " желаят да дадат управителните функционалности в клуба на Станимир Стоилов и Ивайло Ивков.

" След дейностите на мажоритарния притежател не останаха други огромни в клуба. Имаме проблем с неяснотата какво господин Сираков желае да прави с Левски. Не знаем накъде гледа Сираков.Той навлиза в параноичен режим на битие. Ние нямаме потребност от акциите му. Ние имаме съответни оферти за бъдещето на клуба. Ние желаеме връщане на акциите на Сираков назад в клуба. Тръст " Синя България " ще трансферира своите 10% от акциите на Станимир Стоилов, като по този метод той ще одобри ръководството за период от 2-3 години, в ролята на мажоритарен притежател ", добави той.

Никола Бушняков счита за неправилен обстоятелството, че спонсорът на клуба има контракт за ръководство.

" Левски се устоя от постъпленията от страна на последователите. Спонсор постоянно ще се откри. Защо през тези 3 години няма нито един спонсор, с изключение на този, който има контракт за ръководство на клуба. По този метод клъбът се вкарва в една взаимозависимост. Искаме Левски да действа на пазарен и състезателен принцип. Левски от дълго време е минал пътя на банкрута и няма да постави тире. Изходът от рецесията е връщане на мажоритарния дял акции в клуба ", приключи той.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР