Заместник-председателят на Съвета за сигурност (СК) на Руската федерация Дмитрий

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност (СК) на Руската федерация Дмитрий
Коментари Харесай

Медведев прогнозира срива на идеята за американо-центричен свят поради антируските санкции

Заместник-председателят на Съвета за сигурност (СК) на Руската федерация Дмитрий Медведев предвижда поредност от рецесии и спорове като последица от антируските наказания и „ срутва на концепцията за американо-центричен свят “.

В петък той разгласява обява в своя Telegram канал, в която допуска, че последствията от глобите против Руската федерация ще бъдат енергийни, логистични, хранителни и други рецесии в света.

„ В резултат на това ще бъде основана нова архитектура за сигурност, в която де факто, а по-късно и де юре, се признават съществуващите действителности: а) слабостта на западните концепции за интернационалните връзки като „ ред, учреден на правила “ и други безсмислени западни боклуци; б) крахът на концепцията за американо-центричния свят; в) съществуването на ползи, уважавани от международната общественост в тези страни, които са в изострен етап на спор със западния свят ", написа още Медведев.

В обява, озаглавена " Петък, 13-ти. Какво ще се случи по-късно, или Светът след антируските наказания (въобще не е прогноза) ", заместник-председателят на Съвета за сигурност разказва в детайли вероятните прояви на рецесията в света. По-специално той показва, че сходни ограничавания биха довели до заличаване на редица световни вериги за доставки на артикули.

„ Възможна е огромна логистична рецесия, в това число срив на задгранични самолетни компании, на които е неразрешено да летят над съветска територия “, разяснява Медведев.

„ Енергийната рецесия ще се ускори в тези страни, които постановиха наказания за доставките на съветски енергийни носители, по-нататъшният растеж на цените на изкопаемите горива ще продължи, а развиването на цифровата стопанска система в света ще се забави. Ще има пълноценна интернационална продоволствена рецесия с вероятност за апетит в обособени страни “, добави заместник-председателят на Съвета за сигурност.

Медведев предвижда, че глобите ще обиден и международната финансова система, което ще докара до допустима парична и финансова рецесия в някои страни или общности от страни, обвързвана с подкопаване на стабилността на редица национални валути, галопираща инфлация и заличаване на законовите система за отбрана на частната благосъстоятелност.

Според Медведев, доста сфери на живота ще попаднат под удара като цяло.

„ Нови районни военни спорове ще зародят тук-там, където обстановката не е била позволена спокойно в продължение на доста години или се пренебрегват значимите ползи на огромни интернационалните играчи. Терористите стават все по-активни, вярвайки, че вниманието на западните управляващи в този момент е ориентирано към конфликт с Русия “, написа още Медведев.

Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация също по този начин призна вероятността от нови епидемии, породени от отхвърли от почтено интернационално съдействие в санитарно-епидемиологичната сфера или от директните обстоятелства за потребление на биологични оръжия.

Говорейки за следствията от глобите за интернационалното съдействие, Медведев изрази мнение, че ще има спад в активността на интернационалните институции, които не са съумели да потвърдят своята успеваемост при разрешаването на обстановката в Украйна. Като образец той уточни Съвета на Европа.

„ Ще се образуват нови интернационалните съюзи на страни, учредени на прагматични, а не идеологически англосаксонски критерии “, показва Медведев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР