Заместник председателят на партията на Слави Трифонов Тошко Йорданов внесе

...
Заместник председателят на партията на Слави Трифонов Тошко Йорданов внесе
Коментари Харесай

Внесоха документите на Няма такава държава на Слави Трифонов в съда

Заместник ръководителят на партията на Слави Трифонов Тошко Йорданов внесе документите на “Няма такава страна “ за регистрация в Софийски градски съд, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Припомняме, че политическата партия на Трифонов организира учредително заседание на 5 октомври, а по закон партиите подават молба за регистрация в Софийски градски съд до три месеца след учредяването си.

"Няма потребност от проект “Б” по отношение на името на партията, тъй като няма законово условие за наименованието на партията. Събрахме 3700 подписа ", съобщи Йорданов след регистрацията на документите.

"Мая Манолова ни беше посетител, тъй като е настояща и беше на балотаж на изборите в София. А занапред ще се види дали изборите в София са законни и дали ще се отварят наново урните. Не знам дали с Манолова ще имаме политическо бъдеще. Не дефинирам бъдещето, а всичко друго ще са спекулации ", сподели още.

"Истината е, че пред страната и нас има проблеми. Дали са леви или десни, не се знае. Българска социалистическа партия вършат десни политики. ГЕРБ вършат обществени политики. Тези избрания на ляво и дясно са единствено, с цел да си чешем езиците. Видяхме по какъв начин гласоподаваха демократично мислещите хора ", приключи Тошко Йорданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР