Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов от ПП отговори на вчерашната

...
Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов от ПП отговори на вчерашната
Коментари Харесай

Зам.-министър Христанов отговори на пожеланието на Слави Трифонов да се задавите с власт

Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов от Политическа партия отговори на вчерашната обява на Слави Трифонов във Facebook, с която водачът на Има Такъв Народ пожелава на Кирил Петков и Асен Василев " да се задавят с власт ".

" Г-н Трифонов, на няколкостотин километра от северната ни граница се води война... Без да има време да се възвърне от следствията на Ковид-19, Европа беше тласната от Кремъл в нова рецесия. В България 30 милиарда лв. зависят от навременното приемане на 30 закона. Борбата с мафията и нейните парламентарни настойници става все по-ожесточена... Нормални български жители са под непрекъснат тормоз, тъй като поради Вас държавното управление, което дръзна да поведе борба с тази мафия, сега е с нерешителен небосвод. Да, господин Трифонов, поради Вас ", написа Христанов, също във Facebook.



Зам.-министърът декларира, че е " взривена в разходната си част " поради измененията, препоръчани от Движение за права и свободи, а държавната администрация " саботира всички старания на държавното управление да работи ".

" Питам се, дали не научавате единствено това, което околните вам благоволят да Ви кажат? Възможно ли е Вашето мнение да се образува от една шепа хора, чиито поведенчески претекстове никой не схваща? Кое Ви кара да съдите като първа, последна и единствена инстанция, и да поставяте ползите на цялата страна на картата на издадена от Вас присъда? #КОЙ Ви сподели, че сте прав? ", добавя Христанов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР