Заместник-кметът по спорт, младежки дейности и социална политика в Община

...
Заместник-кметът по спорт, младежки дейности и социална политика в Община
Коментари Харесай

7400 лева събра Седмицата на благотворителността 2017

Заместник-кметът по спорт, юношески действия и обществена политика в Община Пловдив Георги Титюков връчи чек за 7400 лв. на шефа на Центъра за обществена рехабилитация и интеграция на деца от аутистичния набор Анна Пармакова. Средствата са събрани по време на петото издание на Седмицата на благотворителността в града под тепетата, която се организира от 30-ти септември до 8-ми октомври 2017 г. 

Заместник-кметът Георги Титюков благодари на всички, който поддържаха идеята, на доброволците и сътрудниците от Зонта клуб, Националния алианс за работа с доброволци, Фондация " Съзидание 2012 ", " Арте " и други В Центъра за обществена рехабилитация и интеграция на деца от аутистичния набор профилирана поддръжка получават 25 деца. Социалната услуга е безвъзмездна за родителите, защото се финансира от общинския бюджет. 

Директорът на дирекция " Социална политика " в Община Пловдив Веселина Ботева благодари на екипа от експерти, които в работата си ползват положителните международни практики. Любовта към децата е нашата съществена мотивация, подчертаха дамите от Центъра. 

Припомняме, че началото на Седмицата на благотворителността тази година даде харизматичният Ути Бъчваров, който сподели забележителни грил-умения на огромната скара на пл. " Стефан Стамболов " №1. Мероприятията продължиха с бутиков концерт " БГ 60-те с Шекерова live band " в Камерна зала на Драматичния спектакъл, с концерт на възпитаници от НУМТИ " Добрин Петков " и другари. Като част от акцията бе осъществена самодейността " Прегърни ме - подари детска усмивка " с поддръжката на Мис Свят 2016 Галина Михайлова и Натали Трифонова, както и петото следващо издание на Състезание с патета. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР